6 nových odstínů PowerLips Fluid

Milujete Powerlipsky? Jestli vás (jako mě) nadchly matné rtěnky, které na rtech vydrží v naprosto perfektní kondici celý den, pak se můžete začít chystat na středu 6. března. Do prodeje totiž přichází 6 nových odstínů - 3 matné a 3 metalické.

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>


Jak vypadají nové odstíny na rtech? 



Potential


Odstín, na který se osobně těším nejvíc, je bronzová Potential s metalickými odlesky. Vypadá odvážně a provokativně, ale přitom bude vypadat naprosto skvěle i v rámci denního líčení.

Ambition


Pro milovnice klasiky a neutrálnějšího líčení rozhodně doporučuji odstín Ambition - klasická lesklá růžová, která sluší snad každé ženě. Osobně pár podobných odstínů mám a používám je, když potřebuji jemnější nevýrazné líčení - a dost se těším na to, že ji konečně budu mít ve verzi, která vydrží celý den (ne, ty ostatní nejsou powerlipsky).


Noble


Nejtmavším odstínem z nové kolekce je Noble - metalická fialová. Sama jsem se podobně tmavých odstínů dlouho bála, protože mám užší rty, ale bylo to zbytečné - tmavěfialový odstín Reign ze základní kolekce Powerlips Fluid mi sedí naprosto dokonale a rty nijak výrazně nezužuje. Na Noble si proto klidně troufnu taky - je metalická, takže se jí nemusí bát ani majitelky menších rtů.







Bravery


3 matné odstíny zahajuje Bravery - odstín hodně podobný mé milované Fearless, kterou důvěrně znáte z mého Instagramu - miluju ji od chvíle, kdy jsem ji poprvé vyzkoušela. Je to odvážná hot pink,  která ale sluší i méně odvážným typům :-)


Unleash


Předposledním matným odstínem je Unleash, rtěnka laděná do oranžova, trochu připomínající Explore z Candy Collection. Osobně se oranžových odstínů trochu bojím, ale třeba loňská Explore vypadá naprosto fantasticky na ženách, kterým podobné odstíny sedí.



Perfection


Posledním odstínem je klasická růžová barva v matném provedení - Perfection. Myslím, že s touhle barvou mohl NuSkin klidně přijít už při prvním uvedení powerlipsek - je to totiž naprosto dokonale univerzální barva, v absolutně klasickém odstínu, který navíc není příliš výrazný a bude se tak hodit i těm, kdo se na odvážnější barvy necítí, nebo musí dodržovat umírněnější dress code.


Všechny odstíny budou dostupné od 6. března v e-shopu NuSkin. Pokud ještě nemáte o 20% nižší VIP ceny, ráda vám je zařídím - stačí vyplnit formulář pod článkem.

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>




Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.



2 komentáře

  1. Odtieň potential vyzerá naozaj skvele.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem zkoušela všechny metalické - a vypadají dokonale! Potential se dá použít i místo očních stínů a tvářenky, a vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat