Slevová akce Beauty Goals u NuSkin

Dnes to bude jen rychlovka. U NuSkin platí od dnešního dne až do středeční půlnoci akce Beauty Goals, ve které si můžete koupit několik nejpopulárnějších produktů v akci 2+1 - nebo tělovou galvanickou žehličku s 20% slevou.

Přejít k akci Beauty Goals >>>

Co je tedy dnes v akci?


Tegreen 30 tablet 2+1 zdarma

Tegreen patří k nejoblíbenějším doplňkům stravy, které má NuSkin v nabídce. Pomáhá totiž nastartovat metabolismus a usnadňuje hubnutí. Jedná se o výtažek ze zeleného čaje, který je ale zbavený 98% kofeinu. Nemusíte se tedy bát, že by vám narušil spaní nebo vás stimuloval nad rámec toho, co je vám příjemné.

Přejít k akci Beauty Goals >>>



Dr. Dana Nail Renewal System 2 + 1

O sadě péče o nehty, která vyživuje, podporuje zdravý růst nehtů a pomáhá jim vypadat skvěle, jsem už psala v článku Dr.Dana - záchranná sada pro nehty. Teď si i tuto sadu můžete koupit v akci 2+1.



Přejít k akci Beauty Goals >>>


ageLOC Body Shaping Gel & Dermatic Effects 2 + 1

Gel a krém z řady ageLOC pomáhají proti nejrůznějším nevzhledným neduhům pokožky - celulitidě, striím, povislé kůži... Body Shaping Gel je určený pod galvanickou žehličku, se kterou je nejefektivnější, ale funguje i při samostatném použití. Krém Dermatic Effects se používá bez žehličky. Oba produkty pokožku výrazně a viditelně zpevňují a vyhlazují - a při dlouhodobém používání přináší trvalý efekt, zejména ve spojení s galvanickou žehličkou. Ale má smysl je vyzkoušet i v případě, že do žehličky zatím investovat nechcete.


Přejít k akci Beauty Goals >>>


ageLOC Galvanic Body Trio −20 %

Galvanickou žehličku na tělo společně s gelem Body Shaping Gel a krémem Dermatic Effects si teď můžete také pořídit s výraznou slevou. Žehlička v akci moc často nebývá, pokud o ní tedy pokukujete, teď je ideální čas si ji pořídit. Navíc - do léta je ideálně dlouha doba na to, abyste "vyžehlili" tělo do plavek.


Přejít k akci Beauty Goals >>>


Na celou akci se samozřejmě vztahují VIP ceny. Pokud je ještě nemáte, stačí vyplnit formulář níže a já vám je zařídím.










Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)




1 komentář