S odstupem: prosincový Ladybox, aneb kdo se dostal do koupelny

Napadlo mě udělat si zpětné zhodnocení Ladyboxu ne podle toho, co si mi líbilo na pohled, ale podívat se na to, co jsem nakonec opravdu využila.

Prosincový Ladybox byl první, který jsem si objednala a v době objednávky už jsem věděla, co obsahuje, takže riziko zklamání bylo poměrně malé.


Hlavním lákadlem pro pořízení krabičky (či spíše pytlíku) bylo plné balení NevO Dead Sea SPA Body Butter. Od téhle značky jsem kdysi měla krém na ruce a byla jsem z něj poměrně nadšená. Tělové máslo se do koupelny dostalo, ale zatím je použité zhruba 2x. Vůně Milk & Honey nepatří k mým nejoblíbenějším, a byť v tomto provedení není vysloveně nepříjemná, není to něco, co by mě vystřelilo na měsíc.

Kelímek určitě postupně vymažu (i kdybych si s ním měja nechat masírovat záda), očekávané oblíbené mazadlo se z něj ale nakonec nevyklubalo.

Z pixly Dermalogica Daily Microfoliant se naopak stal můj velký koupelnový hit. Pleť je po jeho aplikaci nádherně vyčištěná a vyhlazená, na dotek úplně sametová. Naposledy jsem podobný pocit zažila při používání Normadermu od Vichy, který mi ale bohužel výrazně zhoršoval pleť. Dermalogica v tomto směru funguje skvěle, navíc se příjemně používá a jednoduše smývá z obličeje. Tenhle produkt určitě spotřebuju a pravděpodobně se následně poohlédnu po plném balení, protože mi naprosto vyhovuje.


Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám mě nijak nepřekvapil, protože balzámy od Salusu znám, konkrétně rakytníkový jsem kdysi měla v plném balení. Balzám se přestěhoval do mé cestovní kosmetické krabice, párkrát jsem s ním lehce něco přimázla. Tenhle výrobek mě sice ani dříve nepřesvědčil k pravidelnému používání, ale určitě se neztratí. Jako malé plus hodnotím fakt, že se mi ho zatím nepodařilo (jako obvykle) odložit vedle počítače či na jiné teplé místo, a tak má zatím stále původní tuhou konzistenci a nezměnil se v poloměkký krém s hrudkami, jako jeho předchůdci.


Lavera patří ke značkám, které celkem můžu. Lavera Basic Sensitiv Krém na ruce jsem tedy celkem uvítala. Dobře se roztírá, skvěle vstřebává, příjemně voní. Obsažený mandlový olej navíc patří k mým oblíbeným ingrediencím (litrovou lahev mám doma v neustálé permanenci). Vzhledem k praktické malé velikosti skončil v cestovní krabici, a protože teď nemám zásadní potřebu si ruce promazávat, je ho tam ještě dost. Ale určitě se spotřebuje, vyhovuje mi.

 
 Oční stín Inglot byl další věcí, na kterou jsem se hodně těšila, úplně všichni, u kterých jsem ho viděla, dostali krásnou tmavě šedou až černou barvu, kterou u stínů bezmezně miluju. No, přišla mi tmavě fialová. Odstín je sice moc pěkný, ale vzhledem k tomu, že tuhle barvu skutečně moc nepoužívám, leží zatím nerozbalený v krabici.


Také Fleur de Santé Clarity Maska a odličovač 2v1 zatím leží v krabici. Tuhle značku moc nemusím, působí na mě jako obyčejná drogérková kosmetika za zhruba třikrát přepálené ceny. Masku asi příležitostně vyzkouším,  ale rozhodně nepředpokládám, že bych se následně rozhodla pro její zakoupení.




Lavera Faces 24hodinový intenzivní hydratační krém Bio divoká růže & bio makadamiový ořech dorazil ve třech testovacích pytlíčcích, jeden či dva jsem už použila. Krém byl příjemný, dobře se roztíral i vstřebával, ale přišel mi v podstatě průměrný. Od jeho nákupu by mě nic neodrazovalo, ale ani nemotivovalo.

Součástí Ladyboxu byl ještě Nevo Spa Cuticle Trimmer. I tento výrobek leží ještě zabalený v krabici a asi u toho zůstane, nějak mě nenapadá důvod, proč něco takového používat.


Celkově jsem i zpětně s obsahem boxu poměrně spokojená, už kvůli Dermalogice jeho pořízení rozhodně stálo za to.

Žádné komentáře