DKNY Delicious Night Lip Gloss


DKNY patří k mým hodně oblíbeným značkám, a i když ujíždím převážně na jejich oblečení a doplňcích, když jsem narazila na sadu lesků na rty Delicious Night, byla to jasná "must have" :-)

Lesky z této řady jsou dostupné buďto samostatně, nebo jako cestovní edice obsahující všechny tři barvy - Frosted Clear, Pink a Plum. Té poslední jsem se trochu bála, na obrázku vypadá poměrně tmavě, ale jak se později ukázalo, poměrně zbytečně.

Barvy těchto lesků jsou sice příjemné a krásně výrazné, a i ta nejtmavší působí na rtech naprosto nenásilně a přirozeně. Ovšem pouze do okamžiku, kdy se rty něčeho dotknete - pak se totiž barva kompletně obtiskne na použitý předmět (naposledy jsem takto krásný otisk červených rtů zanechala na povrchu sněhově bílého hermelínu). Na rtech poté zůstávají jen jemné třpytky v lesku obsažené, které ale dodají rtům poměrně dlouhodobý a přirozeně vypadající lesk. Lesk sice zpočátku působí trochu lepivě, ovšem i tohoto pocitu se prvním obtisknutím rtů snadno zbavíte.


Nejzajímavější na této sadě lesků je ale jejich vůně. Zatímco většina přípravků péče o rty voní buďto po ovoci, nebo nijak, tato sada není k parfému DKNY Delicious Night vytvořena náhodně - voní (a chutná) totiž přesně stejně, jako parfém, jehož jméno nese. Zatímco naprostá většina recenzentek toto hodnotí jako totální úlet (parfém na rtech? zbláznili jste se?), mně se to prostě líbí. Vůně má docela příjemnou výdrž (rozhodně delší, než samotná barva) a pěkně voní přímo pod nosem.


Závěrečný verdikt? Pokud hledáte super kvalitní lesk na rty, který vydrží
a dodá vašim rtům něco víc, než jen nádech lesku, tenhle si rozhodně nepořizujte. Pokud máte rádi "jablíčkové" vůně DKNY a stačí vám průměrný efekt, nebo chcete svou kosmetickou taštičku obohatit zajímavým kouskem, jděte do něj. Já osobně je prostě miluju :-)

Sadu tří 15 ml lesků lze pořídit za cenu cca 12 USD, v české obchodní síti jsem jejich prodej nezaznamenala.

Obrázky pocházejí z Kaboodle.com.

10 komentářů

  1. Ještě jsem o nich neslyšela, ale vypadají dobře. Až budu nějaké shánět, věřím, že si na tenhle článek vzpomenu.

    www.doubleexplosion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Lesků mám teďka docela dost, ale tady ty vypadají lákavě....................Máš moc hezký blog. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teď budu za úplnýho neznalce, ale vůbec jsem nevěděla, že DKNY vyrábí kromě parfémů i nějakou jinou kosmetiku... Lesků mám solidní zásobu, každopádně tyto vypadají moc pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilka: no, oni té kosmetiky zas tak moc nevyrábějí - v podstatě je to všechno dělané k parfémům: Tělová mléka, lesky na rty...všechno v dané vůni. Teď mají teda ještě limitku rtěnek a laků na nehty, ale jsou to všeho všudy 3 odstíny, takže nic zásadního :-)

    OdpovědětVymazat
  5. V pořádku, takže zase tak zásadní mezeru ve vzdělání nemám, to mě uklidňuje. ;-) Ale kdybych na jejich kosmetiku někde narazila (jakože se zatím nepoštěstilo), určitě si ji ráda prohlídnu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, lesky obecně moc nemusím, raději mám rtěnky a pokud nějakou chci v lesku, přidám lesk bezbarvý. Ale vůně DKNY naprosto miluji! Teď mám růžovou be delicious fresh blossom :-) pro mě dokonalá vůně.

    OdpovědětVymazat
  7. Já značku DKNY zbožňuju obecně, proto jsem těm leskům neodolala :-)

    OdpovědětVymazat