Lumi, Lumi, LumiSpa!


Na čištění pleti jsem pes. Musí být jemné, efektivní, a ideálně spojené s cílenou masáží obličeje. Když se mě s boomem sonických kartáčků na pleť kdosi ptal, co si o nich myslím - moje reakce byla jasná. Kartáček? Na obličej? Co se navíc točí? Ani náhodou! Podráždit si pleť štětinama fakt není můj vrcholný cíl...



AKCE 17.6. - LUMISPA POPRVÉ S 20% SLEVOU - PROHLÉDNOUT NABÍDKU  >>>

V NABÍDCE NAVÍC S MOU 10% SLEVOU Z JIŽ ZLEVNĚNÉ CENY

Koupit LumiSpa se slevou >>>




Jenže tenhle brouček hraje úplně jinou ligu. 

Tak  za prvé - žádný štětiny. Měkoučká silikonová hlavice, co se jemně pohybuje po pleti.

Za druhé - masáááááááááž! Vidíte ty dva kroužky? Otáčejí se proti sobě. Vyhlazují, vypínají, stimulují...;-)

Za třetí - je vodotěsný. Klidně si to s ním můžete rozdat třeba ve sprše! Opatrné vymývání hlavic? Ani nápad, prostě to strčíte pod proud vody a propláchnete...

A za čtvrté? Ta hlavice jde sundat. A vyměnit. Třeba za trochu hrubší peelingovou. Nebo za novou. Když je to potřeba.

Koupit LumiSpa se slevou >>>



Že jako na pořádné čistění 2x denně fakt nemáte čas? Natož ještě na peeling, tonizaci, masku, sérum, krém, masáž a kdo ví co ještě?

Tak jo. Lumíkovi trvá čištění přesně 2 minuty. Včetně toho, že vás zbaví makeupu. 30 vteřin na čele - bzzzz : přehoď si mě na tvář! 30 vteřin - bzzz: teď na druhou. 30 vteřin - bzzz: teď na bradu a máš to.

Mimochodem, zhruba tohle na něm najdete, když se předtím důkladně odlíčíte...

Koupit LumiSpa se slevou >>>



Jo, s ručním mytím obličeje končím. :-)


PS: LumiSpa bude oficiálně na trhu v lednu. Kdo se těší, zvedne ruku!

UPDATE: LumiSpa už je v prodeji v e-shopu NuSkin. VIP zákazníci na něj mají (o dost) výhodnější cenu - jestli ještě nemáte VIP účet, info, jak vám ho mohu zařídit, je pod článkem ;-)

Koupit LumiSpa se slevou >>>



Ještě nemáte VIP ceny - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?




Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 
Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.


Žádné komentáře