PowerLips Fluid - rtěnka, co vydrží úplně všechno!

11. prosinec vyčkávám fakt hodně netrpělivě. Do evropského předprodeje totiž míří naprosto dokonalá, absolutně neslíbatelná (jídlem a pitím nedotknutelná) tekutá rtěnka PowerLips Fluid. Zatím se objevila pouze na americkém trhu, a to jen v předprodejní akci - kde se o ni strhla pěkná bitka...

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>




Do běžného prodeje se dostane až během roku 2018 - a já ji prostě POTŘEBUJU hned!
(jo, vy taky... :-) )

Rtěnka odolá prakticky všemu, a navíc je hydratační, vyživující a zabraňuje popraskání rtů. S blížící se zimou Značka Ideál. První recenze z amerického předprodeje jsou hodně dobré - rtěnka fakt drží jako přibitá. Něco takového jsem zatím zažila jen u hodně kvalitních korejských lip tints.

Vyživující vlastnosti jí věřím i bez recenze - mám od NuSkin konturující lesk na rty, který tuhle funkci splňuje na jedničku s hvězdičkou (krom toho, že vrací rtům ztrácející se kontury a pigment - a to hodně rychle). Plus samozřejmě taky skvěle vypadá a drží...

Prostě - když už ten produkt nosíte celý den, proč by to měla být jen barva? Když k ní můžeme přidat pár užitečných složek...

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>


Co mě na PowerLips fakt nekonečně baví, to jsou odstíny (co mě nebaví je fakt, že všechny najednou asi neupotřebím...takže si budu muset vybrat). 

Zaprvé - mají skvělé syté barvy. 
Zadruhé - absolutně boží názvy!

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>


Zatím mě nejvíc baví odstíny Roar, Ruler a Determined (vidíte ty názvy? ach ach!).

Zvláštním způsobem mě přitahuje Reign, i když tuhle barvu normálně vůbec nenosím. Prostě mi asi moje podvědomí našeptává něco o vládnutí nebo tak... :-)

Unbreakable, Confidence a Fearless jsou v hodně těsném závěsu...


No, finální výběr asi nebude úplně jednoduchý... Rtěnka půjde do předprodeje v rámci čtrnáctidenní předvánoční akce Season of Giving (už vím, co všechno v ní bude - a je to pecka!).

Cena v předprodeji bude docela hodně příznivá - 611 Kč pro běžné zákazníky, 427 pro VIP (což vám můžu zařídit ;-) - více pod článkem) Myslím, že stálá cena po uvedení do prodeje bude vyšší.

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>



Já jdu dál uvažovat, které z nich si nakonec pořídím. Který odstín dostává do kolen vás?

PS: Season of Giving poběží celou první polovinu prosince. Nabídka se bude průběžně měnit a jsou v ní samé pecky. Nejoblíbenější výrobky za super cenu a k nim většinou něco navíc. Víc rozhodně napíšu v některém dalším článku.

Jestli chcete mít šanci koupit si některý z produktů za levnější cenu, rozhodně se mi "upište" přes formulář dole pod článkem - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Akce budou do vyprodání zásob, takže je dobré nakoupit hned, když vás něco zaujme - později už by se na vás nemuselo dostat.

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>


Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje...







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.




Žádné komentáře