Proteiny od Nutrendu. Yummy or Yucky?

Jedu v Bulletproofdiet a protein s Bulletproof Coffee a ranní dávkou vitamínů jsou moje každodenní snídaně (tekutá strava pro nové tisíciletí :-) ). Každopádně když chcete něco shodit, je to neprůstřelné combo. Otázka "Proč zrovna Nutrend?" má jednoduchou odpověď - mají obchod v Hradci v Auparku. Čili když mi dojde, můžu ho mít hned, bez toho, abych týden předem plánovala objednávku (ne, nejsem plánovací typ). Pravdou ale je, že příchutě jejich proteinů už mě málem dokopaly změnit značku...


Na otázku, která příchuť nechutná moc "chemicky" mi prodavačky v pražské i hradecké prodejně svorně odpověděly, že lepší příchutě má prémiová řada, u které si na "chemickou příchuť" nikdo nestěžuje. OK, count me as the first one.

Čokoládovo-oříšková, ani lemon cheesecake, u mě fakt nebyly trefou do černého...

Nutrend má naštěstí v nabídce jednoporcové pytlíčky, na které jsem udělala nájezd při jednom z  mých dnů na cestách. Výsledek?


Ovoce Nutrend nijak zdařile imitovat neumí. Banán byl brutální. Jahoda snesitelná (rozmixovaná do mascarpone a šlehačky úplně boží).

3 nejlepší příchutě

Sušenky, ledový kafe a cinnamon rolls.

Sušenkový chutná dobře, ale je šíleně sladký. Já většinou míchám do většího množství vody, takže se to trochu zmírní, ale sladký je fakt dost. Zatím jsem dala 1 velké balení, možná si ho časem koupím znovu...

Ice Coffee je aktuální favorit. Chutná dobře, nemá chemický ocas a má rozumnou sladkost. Příchuť je navíc dostatečně neutrální, aby mi nevadila dnes a denně. Kupuju opakovaně a krade mi ho muž.

Cinnamon Rolls je z prémiové řady (za mě jediná použitelná příchuť) a zatím jsem měla jen jednoporcový pytlík. Chystám se na něj, až budu mít chuť na změnu.

Proč protein k snídani

Podle Tima Ferrisse (Čtyřhodinové tělo) je protein k snídani absolutní základ, pokud chcete hubnout. Když se hubnutí zastaví, dávka proteinu do hodiny (lépe půlhodiny) po probuzení, ho dokáže znovu nastartovat.

Podle Bulletproof (ve verzi Intermittent Fasting - tedy přerušovaných půstů) ráno stačí kafe s máslem a kokosákem, alias Bulletproof Coffee. Nicméně pro ženy může být i podle Bulletproof lepší přidat ke kafi dávku proteinu. Zkusila jsem obojí - na redukci tuku je pro mě určitě lepší varianta s proteinem.

Btw - co je na snídani u vás na stole? ;-)




Žádné komentáře