Program na hubnutí TR90 se slevou 20%

Dnes jenom stručně. Do konce ledna je u NuSkin v akci program na úpravu hmotnosti TR90.

Jedná se o tříměsíční program, díky kterému se vám bez drastické diety podaří dostat blíže ke své vysněné hmotnosti.




Balíček obsahuje 3 výživové produkty. Rozpustný nápoj JumpStart, který se užívá pouze první 2 týdny - a pomáhá tělo detoxikovat (bez nepříjemných průvodních příznaků) a nastartovat metabolismus. Dalšími dvěma doplňky jsou Komplex C a Komplex F - a oba se berou po celé 3 měsíce.

Všechny 3 přípravky jsou vytvořené na čistě přírodní bázi a pomáhají tělu lépe spalovat tuky, bez ztráty svalové hmoty.


TR90 pomáhá jak lidem s větší nadváhou, tak těm, kdo potřebují shodit posledních pár kilo nebo špíčku na břiše, stehnech... (však to znáte). Na Pinterestu najdete spoustu fotografií před a po absolvování programu.




S TR90 není potřeba dodržovat žádnou specifickou dietu - i když doporučený jídelníček dostanete. Jedná se o běžnou kombinaci vyvážené stravy (počítající i s vegetariány), s lehkým omezením jednoduchých sacharidů a nahrazením 1 jídla (obvykle svačiny) proteinovou tyčinkou.

Program doporučuje i lehký pohyb (ne, nemusíte denně zvedat činky v posilovně).


Program TR90 patří k finančně náročnějším (v běžné ceně stojí tříměsíční balíček 25.834 Kč). Do konce ledna (nebo do vyprodání zásob) je nicméně v akci s 20% slevou. Pokud máte VIP nebo distributorské ceny, vyjde vás tříměsíční program na 15.899 Kč.
(Pokud je ještě namáte, zařídím vám je. Stačí vyplnit formulář pod článkem).

Za celou dobu, co jsem u NuSkin, je TR90 v akci vůbec poprvé - pokud o něm tedy uvažujete, tuhle akci si určitě nenechte ujít.





Ještě nemáte VIP ceny - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.

Žádné komentáře