Moje příprava na vyhlášení BeautyBlogerky roku

Začátkem dubna mi na mé minidovolené v Itálii bliknula v e-mailu zpráva, že jsem nominovaná na BeautyBlogerku roku. Tuhle novou soutěž pořádá tým, který už 4 roky vyhlašuje podobnou soutěž MamaBlog roku. Přiznám se, že už samotná nominace mě hodně překvapila - můj blog, věnovaný převážně péči, anti-agingu a jedné jediné značce,  přece jen není úplně klasickým beauty blogem...

O to víc si vážím toho, že jsem se dostala nejen mezi padesátku nominovaných, ale dokonce hlasováním prošla do TOP 20! A protože mě dnes čeká vyhlašovací večer, napíšu vám, jak se na něj připravuji. Bude to samozřejmě mnohem víc o péči, než o make-upu :-)





Moji přípravnou rutinu můžete sami použít před jakoukoliv akcí, na kterou potřebujete vypadat dobře - a třeba na to zrovna nemáte dost času . Všechny NuSkin produkty, které jsem použila, najdete tradičně v nabídce s 25% slevou - pokud by vás některý zlákal, stačí kliknout.

Vlasy


Pozvánku na večer jsem v mailu našla v pondělí, takže 2 měsíce odkládanou návštěvu kadeřnice jsem samozřejmě nestihla. Protože moje prosvětlené konečky poslední dobou začaly hrát nejrůznějšími odstíny žluté (protože LifePak a karotenoidy, posilující pigment - a taky to, že jsem na to s plánovaným barvením u kadeřnice poslední dobou trochu pr... kašlala), začala jsem právě s nimi.

Pro začátek stažením žlutých odstínů pomocí šampónu s přídavkem tajné přísady - čistící emulze z řady 180°. Face Wash obsahuje vitamín C a skvěle funguje na pigmentové skvrny na obličeji. Do šamponu ho stačí přidat 1-2 cm proužek (po vytlačení z tuby), zamíchat, nanést - a nechat pár minut působit. Céčko z vlasů stáhne značnou část žlutého pigmentu a vlasy tak získají lepší barvu.

Nakonec jsem na vlasy na 30 minut nanesla ještě stříbrnou barvu Live od Schwarzkopf (odstín 098).  Vlasům, které nejsou čerstvě odbarvené, dodá krásný studený podtón. Dnes jsem na vlasy po umytí nanesla ještě masku na vlasy ReNu Hair Mask, která jim dodá lesklý a zdravý vzhled.

Všechny přípravky z mé Fast Good Looking Routine >>>


Pleť

Ještě včera večer jsem sáhla po masce Glacial Marine Mud Mask a galvanické žehličce. Před pár dny jsem zařadila lehký detox a na pleti mi tak po letech vyskákalo pár pupínků - které právě touhle maskou úspěšně likviduji.

Večer před spaním jsem pleť ještě vyžehlila galvanickou žehličkou, aby byla pěkně vypnutá, a nanesla poctivou dávku krému Tru Face Line Corrector, který působí proti vráskám - a já ho úspěšně používám i jako oční krém.



Dnes ráno jsem zopakovala čistící masku s Marine Mud a přidala domácí mikrodermabrazi s Polishing Peel. Pleť se tímto způsobem nejen vyčistí, ale zároveň důkladně a spolehlivě zbaví odumřelé kůže.



Poté jsem pleť ještě jednou ošetřila galvanickou žehličkou, společně s Tru Face Line Correctorem, tentokrát včetně zažehlení (krém je polarizovaný, stejně, jako gely k žehličce). 



Protože se držím rad své kosmetické guru Chizu Saeki, nejzásadnějším bodem péče je pro mě hydratace pokožky. Maska Marine Mud trochu vysušuje, po stažení jsem tedy pleť přestříkla NaPca sprejem, který používám i při ošetření galvanickou žehličkou. A protože tu mám poslední kousek plátýnkové masky Nu Skin Radiance Mask Tri-phasic White, místo obvyklé lotion mask dnes dojde právě na ni.


Všechny přípravky z mé Fast Good Looking Routine >>>

Make-up

Jak už asi víte, tuhle část neřeším ani zdaleka tolik, jako péči (myslím, že tak na půlce fotek na Instagramu jsem úplně bez make-upu) - ale dneska to vidím na podkladový krém, řasenku a powerlipsku v mém milovaném odstínu Fearless :-) Jednoduché a efektní (myslím, že mezi ostatními beauty blogerínami budu jak nahá, ale nevadí :-) )


Kosmetika z dnešního článku se slevou 25% >>>

Všechny PowerLips Fluid se slevou 25% >>>


Na závěr strašně moc děkuji všem, kdo pro mě v soutěži hlasovali - moc si toho vážím. Baz ohledu na konečný výsledek - postup mezi TOP20 považuji vzhledem k úzkému zaměření blogu za velký úspěch! Díky moc!









Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







3 komentáře

  1. Gratulujem k nominácii! :) Super článok, po tej čistiacej maske už dlhšie pokukujem :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Masku tozhodně doporučuju! Nikdy jsem neměla lepší - a to jsem byla leta fanynka korejských čistících proužků a Pilaten masky, které mi vyhovovaly fakt dobře... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to budu drzet palce at to dobre dopadne ctu to tady moc rada :) jinak ja soutezim tedka tady o kosmetiku https://www.brasty.cz/soutez tak mi drz taky palce prosim!!!

    OdpovědětVymazat