3. týden So Summer Collection

Třetí týden So Summer Collection pomalu končí - ale některé kousky ještě stihnete ulovit! Rozhodně si nenechte ujít sadu pro krásné a zdravé nehty Dr. Dana!

Všechny produkty jsou do 7.8. ráno v nabídce s 20% slevou (ke které dostanete ještě dalších 20% slevy v rámci mé distributorské nabídky).

Nakoupit v So Summer Collection se slevou navíc >>>



Co najdete v nabídce pro třetí týden?

Třetí týden slev trvá od 31.7. do 7.8.2019 do 9:00 (nebo do vyprodání zásob). Které produkty na vás čekají tentokrát?

Sada péče o nehty Dr. Dana

Když jsme se v NuSkin ptávali na to, kdy bude k dispozici nějaký produkt na nehty - dostávalo se nám odpovědi "až budeme mít ten nejlepší na světě". A tím je právě sada Dr. Dana. Nehty nejen zkrášluje, ale hlavně zpevňuje, hydratuje a vyživuje. Celou sadu vyvinula dermatoložka, která se specializuje právě na nehty a nápravu problémů, které s nimi můžete mít - lámavost, třepení konečků...

 Kdybyste si z této nabídky měli vybrat jediný kousek - doporučuji právě sadu Dr. Dana.



Koupit sadu Dr. Dana v So Summer Collection >>>


LightShine Eyebrow Shape Set

Sada na obočí v NuSkin kvalitě. Pro přirozený i dramatický vzhled - v barvách, které sluší všem.


Koupit Eyebrow Shape Set v So Summer Collection >>>


Moisture Restore Intense Moisturizer

Noční krém pro opravdu intenzivní hydrataci určený pro pokožku unavenou, vysušenou, namáhanou sluncem či slanou vodou... Nejen v létě nepostradatelný pomocník.


Koupit Moisture Restore v So Summer Collection >>>


Vyprodané produkty

V nabídce třetího týdne byly ještě 2 další produkty - Baobab Body Butter a probiotika Pro-B. Oba produkte se ale po enormním zájmu obratem vyprodaly...



Ve středu začíná poslední týden So Summer Collection a objeví se v něm opět řada skvělých produktů - namátkou třeba skvělý Polishing Peel, lesk pro zdůrazdění kontur rtů a doplněk stravy R2.

Produkty můžete nakoupit buďto přes mou zvýhodněnou nabídku nebo vlastní VIP účet (pokud ho ještě nemáte, ráda vám ho založím - stačí vyplnit formulář níže a už vždy nakupovat za velkoobchodní ceny).


Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)




Žádné komentáře