Čokoládová sprcha

Poslední dobou mám slabost nejen pro pomerančovou čokoládu Lindt, ale i pro čokoládovou kosmetiku, na kterou nějakou záhadnou náhodou pravidelně narážím při nákupních výletech.

Balea Young Dusche Sweet Wonderland mi padla do oka při posledním nákupu v DMku. Psychedelicky vyvedený obal prostě nešlo přehlédnout.

Výrobky téhle značky jsem se svou přirozenou nedůvěrou k výrobkům privátních marketových značek"objevila" až nedávno a náhodou - z neznámých důvodů jsem se rozhodla vyzkoušet řadu na hnědé vlasy, která se mi coby nepovedený vánoční dárek dva roky povalovala doma v dárkové tašce. Výsledek mě příjemně překvapil, takže jsem tuhle značku vpustila do koupelny.

Čokoládový sprcháč nádherně intenzivně voní (mnohem kakaověji, než dospělá čokoládová řada s macarons na obalu) a vypadá jako husté kakao se smetanou. Po nanesení na tělo se bohužel vůně během chvilky změní na něco zdaleka ne tak příjemného, ale po spláchnutí se původní kakaová vůně vrátí a je z kůže jemně cítit.

Tenhle sprcháč mě rozhodně baví a příležitostně se asi porozhlédnu po dalších kouscích téhle voňavé kolekce.

Cena sprcháče je více, než příznivá - 250 ml stojí 29 Kč.





Aroma Rituals Shower Gel Belgian Chocolate od Dermacolu voní nejen čokoládově, ale i po pomerančích, opět velmi intenzivně. Konzistence je gelová, vůně se v průběhu mytí nemění a vydrží na kůži i po osprchování.

Ke značce Dermacol jsem mnoho důvěry taky nepociťovala, pořád ji mám tak trochu zafixovanou jako socialistickou kosmetiku vystavenou vedle "parfémů" Živé květy. I proto jsem se dlouho zdráhala pěkně vypadající tubu přemístit z regálu do nákupního košíku. Nakonec mě přesvědčila akce 1+1, která aktuálně běží v Albertu. Ostatní vůně sice nevoní špatně, ale zásadněji mě nezaujaly - kromě melounové, vonící přesně jako melounový šampón, který býval kdysi dávno v nabídce Oriflame.

Sprcháč stojí 59 Kč, aktuálně ho lze v Albertu zakoupit v akci 1+1 zdarma.

Doma mám ještě jednu čokoládovou lahůdku, a sice balzám Čokoládová Fantazie od Nobilis Tilia, která mi dorazila v únorovém Ladyboxu. Tu ovšem zasáhnul můj obvyklý stav mysli, dostavující se u příliš úžasně a dokonale působících věcí, a je mi tak nějak líto do té pixly hrábnout a spotřebovat ji. Takže jsem si s ním asi dvakrát namazala pusu a chodím si k ní jen pravidelně čuchat a nasávat tu fantasticky kakaovou vůni.

Balzám lze koupit na webu Nobilis Tilia, 100 ml stojí 304 Kč



Obrázky pocházejí z webů DM, Dermacol a Nobilis Tilia. 

Žádné komentáře