Ledový gel Nobilis Tilia


Ledový gel od Nobilisu je už delší dobu mou kabelkovou stálicí - má totiž poměrně široké využití.

Primárně je určený k rychlému ošetření akné, které by měl vysušovat, i když v tomto směru jsem žádné zázračné účinky nezaznamenala.

Mnohem lépe ale funguje jako chladivý gel využitelný při únavě nebo migrénách, nebo na osvěžení v horkém počasí. Stačí ho lehce natřít na čelo, zátylek nebo zápěstí, v případě rozjíždějící se bolesti hlavy pomáhá natření přímo pod nosem. Dobře pomáhá i při lehčích nevolnostech a přehřátí.

Gel je balený v 10 ml roll-on lahvičce, takže se dobře nanáší, relativně malý obsah vydrží překvapivě dlouho i při častém používání. Vůně éterických olejů je příjemná, přiměřeně výrazná a velice osvěžující.

Jako kosmetický pomocník se mi gel příliš neosvědčil, ale nedám na něj dopustit jako na kabelkovou "první pomoc".

V e-shopu Nobilis Tilia se dá 10 ml balení pořídit za 123 Kč.


Obrázek  pochází z webu Nobilis Tilia.

2 komentáře

  1. Kabelková "první pomoc", to zní výborně. Měla jsem kdysi chladivý gel v kuličce, který mi skvěle pomáhal na bolest hlavy nebo na akutní zahnání únavy, když nebyl po ruce litr kafe. Tohle vypadá podobně jako můj starý známý kámoš a já děkuju za další típko ;-).

    OdpovědětVymazat
  2. Je vážně senzační. Musím říct, že mám ráda i tu vůni a někdy si ho natřu na zápěstí jen proto, abych si k němu mohla průběžně vonět :-)

    OdpovědětVymazat