Menší nákup v Ziaje

Polská značka Ziaja je mi docela sympatická.Líbí se mi jednoduché obaly, důraz na přírodní složky a s výrobky, které jsem zatím díky beauty boxům vyzkoušela, jsem byla spokojená - takže jsem se rozhodla pro první objednávku. Objednávala jsem v sobotu v e-shopu Růžová 10, balík dorazil dnes, vzhledem k hodnotě objednávky nad 600 Kč byla zdarma doprava PPLkou a neplatila jsem ani žádný poplatek za dobírku (což mě celkem překvapilo).

Po rozbalení balíku mi nejdřív ze všeho spadla brada nad množstvím vzorků, které přišlo spolu s objednávkou.


Pro případné pochybovače dodávám, že jsem se nikde ani slovem nezmínila o nějakém blogu, objednávala jsem jako úplně nová běžná zákaznice.

A teď už samotná objednávka (zase si říkám, že důležitost vlastních fotek na blogu se strašně přeceňuje :-)



Svého muže jsem konečně přesvědčila k tomu, že by na svůj obličej měl něco používat denně, nikoliv jen ve chvíli, kdy se rozhodne oholit.


Vnutila jsem mu hydratační krém, se šampónem proti lupům souhlasil dobrovolně, stejně jako s obligátním balzámem po holení. Obávám se, že právě poslední jmenovaný bude ovšem muset oželet...



...neboť mu ho jistý mladší člen naší domácnosti obratem ukradl.


Velmi podobný osud čekal následně i na můj výběr z kakaové řady. Objednala jsem si emulzi na pleť a tělo a balzám na rty. Kakaové máslo je moje oblíbená ingredience - má skvělé účinky a většina výrobků s jeho obsahem krásně voní.



Myslíte, že jde po té flašce?


Kdepak! Krade ten skvěle vonící (a chutnající...mňam, mňam) balzám!




Fotit cokoliv, když vám to někdo krade pod rukama je fakt bezva zážitek :-)


Následuje hlavní důvod mé objednávky. Co myslíte, jsme s tím krémem doma spokojení? :-)


Neodolala jsem ani vyzkoušení jednoho ze šampónů (dokonce byl zrovna v akci - a moc pěkně voní) a mycího krému na intimní partie. Přijde mi, že zrovna tenhle typ produktů je recenzován značně zřídka a je to trochu škoda - jedná se přece o věc každodenní potřeby.


A nakonec kelímek vazelíny. Té je 30g, kdybyste ji někdy chtěly objednávat taky (na e-shopu tahle informace chybí).


První otestování a očichání vypadá slibně, podrobnější recenze dodám postupně po řádném vyzkoušení.

A co vy a Ziaja? Líbí se vám nebo vás moc neláká?

PS: dnes dorazil druhý balíček do GA, takže už čekáme na poslední :-)

4 komentáře

  1. Ziaja mě celkem láká, i přes tu velkou blogovou a boxovou masáž:) hlavně produkty u kakaové řady, tak jsem zvědavá na recenze:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaju mám ráda. Měla jsem doma olivový pletový krém, byl hodně hutný a požuívala jsem ho i na svoje suchý paty. A krém na ruce z řady kozí mléko,spokojenost. :)

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. woooow, to je teda objednávka :) já se někdy chystám přímo do toho jejich obchodu, ale musím nějdřív upotřebovat kosmetiku, co mám doma, teď mám zákaz nakupovat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Menší nákup? To mě rozesmálo... :-D Tipuju, že ten kozí krém na ruce musí být naprostej zázrak. :)

    OdpovědětVymazat