Tipy do krásné kuchyně


Fotka: Tento týden slaví Bella Rose 5.narozeniny a vy můžete oslavovat spolu s námi! 
V rámci narozeninových HAPPY DAYS Vám totiž vrátíme 30 % z ceny každé Vaší objednávky zpět, a to v podobě dárkového poukazu, který můžete použít jako slevu na svůj příští nákup. 
Pro získání poukazu na 30 % zpět zadejte při objednávce kód: "NAR5." 
Happy days probíhají jen do neděle 6.4.2014.
Je jen na Vás, jak velkou radost si uděláte. Pokud nakoupíte zboží např. za 2000 Kč, získáte zpět poukaz na nákup ve výši 600 Kč, při nákupu za 1200 Kč získáte poukaz na nákup za 360 Kč apod.

Slevový poukaz Vám bude zaslán po uplynutí zakonné lhůty 14 dní od dodání objednávky. Uplatnit jej potom můžete až do 30. 6. 2014. 

Pozor: Pro získání poukazu nezapomeňte zadat kód "NAR5"!Že si lehce ujíždím na kouzelném nádobí a dalších doplňcích do kuchyně už možná víte, takže pro dnešek dva malé tipy na toto téma. 

(Sice jsem původně měla v úmyslu se s vámi tento týden podělit o své superzdravé a poslední dobou velmi oblíbené recepty na sídaňové dobroty, ale rozbil se mi mixér - tak to beru jako znamení a napíšu až potom, co mi ho spraví :-)


Můj oblíbený e-shop Bella Rose slaví 5. narozeniny a k nákupu v tomto týdnu přidává poukázku na další nákup a 30% utracené částky.

Pro získání poukazu na 30 % zpět zadejte při objednávce kód: "NAR5."
Happy days probíhají do neděle 6.4.2014, slevový poukaz Vám bude zaslán po uplynutí zakonné lhůty 14 dní od dodání objednávky. Uplatnit jej potom můžete až do 30. 6. 2014. 

Docela zajímavou velikonoční nabídku má tento týden i Tchibo - také nádobí, nábytek a doplňky do kuchyně. 
Já osobně jsem se naprosto zamilovala do tohohle stolečku, ale musím říct, že i mističky, hrnečky a další drobnosti z téhle řady rozhodně stojí za povšimnutí. 

Velikonoce sice neslavím, ale i tak si pěkným kouskem v kuchyni ráda udělám radost :-)

A co vy? Baví vás barevné drobnosti, nebo vám stačí bílé talíře a hrnky?

1 komentář