Noční maska Holika Holika, velké Hada Labo & víkendová Link Party

S přicházejícím víkendem tu máme tradiční Link Party, tentokrát s jednoduchým zadáním - poslední příspěvek na blogu.

(pokud jste na Party poprvé, můžete se podívat sem a zjistit, o co jde)







Do noční masky z řady Wine Therapy od Holika Holika jsem se stihla zamilovat velice rychle. V podstatě na první použití.

Abych pravdu řekla, noční masky mě samy o sobě nijak zvlášť nenalákaly a neměla jsem zásadní potřebu si nějakou pořídit, obecně nejsem zrovna "maskovací" typ (pokud tedy pomineme lotion mask).

A tak i tahle ke mě dorazila v zásadě náhodou ve formě vzorečku přidaného k objednávce. Na vzorky obecně taky moc nejsem (co člověk pozná z jednoho, dvou namazání?), ale učinila jsem zásadní rozhodnutí probrat onu vzorky naplněnou krabici od Ladyboxu a nějak to postupně spotřebovat. No, a první volba padla právě na tuhle noční masku.

Tenhle vzoreček rozhodně problém "jednoho namazání" řešit nemusí - v kalíšku je masky tolik, že bohatě vystačí zhruba na 7-10 použití. Čili poměrně dostatečné vyzkoušení.

První, co mě po otevření nadchlo, byla fantastická vůně hroznového vína. V bílé bělící masce (vyrábí se ještě červená verze proti vráskám) má být údajně v celkem hojném množství zastoupen výtažek z vína odrůdy Chardonay - a i když vůně bude patrně spíš výsledkem zdařilé parfemace, je rozhodně božská a poměrně autentická.

Maska má konzistenci lehké bílé emulze, které potřebujete na celý obličej opravdu jenom trošku. Po nanesení chvíli "lepí", ale poměrně rychle se vstřebává, takže se není třeba bát, že skončí celá olepená na polštáři. Ráno by se měla z obličeje smýt teplou vodou.

No, a co výsledky? Za mě jednoznačně dobré - ráno vypadám odpočatě a to i v případě, že bych měla jasný nárok na "zombie look" - alias i když náš domácí nespavec od jedenácti do dvou řádí jako černá ruka a následně ráno vstává v šest.

Pleť je po masce příjemně hydratovaná a nemastí se. Zároveň je pěkně vypnutá - žádné pytle pod očima a podobně. Bělící efekt se celkem těžko porovnává, ale řekla bych, že na něm něco bude - občasné skvrnky docela rychle mizí a celkově je pleť pěkně projasněná a rozzářená.

Ačkoliv jsem původně měla v úmyslu jen spotřebovat vzorek a zapomenout, aktuálně je mi jasné, že tuhle věc prostě potřebuju v plném balení.

Můj vztah s lotion od Hada Labo přešel do další fáze a je jasné, že teď už je to vážné. Po testovacích 30 ml lahvičkách (které při používání 3 - 5 kapek 2x denně vydrží poměrně dlouho) jsem se tentokrát rozhodla pro objednání plného 170 ml balení.

Lahev mi dorazila včera - poté, co jsem ráno z lahvičky dolovala předposlední dávku a přemýšlela, co budu dělat, jestli bude nová zásoba na cestě z Japonska ještě pár týdnů.

Pokud o větším balení uvažujete, ráda bych se podělila o jeden malý, ale pozitivní poznatek - trochu jsem se bála, že velká lahev bude v zájmu rychlé spotřeby a brzkého opětovného nákupu opatřena klasickou dírou ve víčku. Není. Japonci to mají vymyšlené dobře a z dávkovací dírky lotion odkapává po jednotlivých kapičkách, které se dají velice dobře dávkovat. Takže tohle balení mi asi vydrží hodně, hodně dlouho....

Co vy a Hada Labo? A jak to máte se zkoušením kosmetiky ze vzorečků?

4 komentáře

  1. Hada Labo zkouším teprv týden, ale zatim jsem nadšená! :-) Chtěla jsem si objednat skinfoodí sérum na červené fleky, ale ještě že jsem neobjednala, páč už ho nepotřebuju! A celý týden nemám krupičku kolem očí, se kterou sem se už začínala smiřovat. Rychlejší hojení pupínků zatím nepozoruju (ono jich naštěstí moc neni) ale rozjasňující efekt jo. O víkendu se chystám na lotion mask, zbyla mi tu po zákroku na kožním spousta gázových čtverců různé velikosti :-D
    Noční péči mám nějakou v asijském wishlistu na e-bay, jenže já tam toho mam tolik...:-D
    Tak já se teda linknu! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem moc ráda, že Ti takhle funguje. Já jsem z něj taky naprosto nadšená. Kterou variantu máš?

    Na rychlejší hojení je ještě super sérum s vitamínem C (používám korejské od It`s skin, stojí něco přes dvě stovky) a častý peeling. Ve spojení s lotion je to neporazitelná kombinace :-)

    Díky za účast na Párty ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tu modrou :-) A už objednávala i kamarádka pro sebe a pro mamku :-D Jeee tak já to napsala špatně, měla sem vybráno od It´s Skin :-) Peeling si na mojí citlivou pleť (a navíc beztak po mámě se sklonem k praskání žilek) netroufam, ale na to céčkový kouknu :-) ještě mě zaujalo to s propolisem...

    OdpovědětVymazat
  4. Když se ten peeling míchá s mycím gelem, je vážně o dost jemnější...

    OdpovědětVymazat