Víkendová Link Party - Beauty boxy

zdroj
Na příští týden mám pro vás připravené zajímavé překvapení. A jako malou nápovědu nabízím tématickou víkendovou Link Party na téma Beauty boxy. Můžete odkázat na článek či články (limit je 5 odkazů na osobu) na vlastním či cizím blogu, který se týká jakékoliv krabičky krásy - Ladyboxu, Senzaboxu, Misshaboxu (již tohle pondělí!),  Memeboxu, Bloboxu - prostě co je vám libo :-)

Pokud jste o ničem takovém ještě nepsaly, ale chcete se přesto zúčastnit, můžete odkázat i netématický článek, pak ale platí limit jednoho odkazu.

Jste-li na Party poprvé, bližší informace najdete zde.






Party i na vašem blogu? 

Po vložení následujícího kódu do příspěvku se tato Link Party zobrazí i na vašem blogu, včetně možnosti přidávat další odkazy.



Co to vlastně taková Link Party je?

Link Party je jednoduchý způsob, jak propagovat svůj blog. Velké oblibě se těší na amerických blozích, kde jsem ho objevila i já.


Jak to funguje?

Jednoduše. Kliknete na tlačítko "Add your link", do formuláře zadáte adresu článku na vašem (nebo cizím) blogu a vybrete k němu náhledový obrázek (výběr obrázků se vám automaticky načte ve formuláři). Po potvrzení se odkaz na článek s náhledem objeví tady na blogu.

A co dál?

Teď nastává pravá Party po síti. Stavte se na návštěvu na další blogy z Link Party!

Proč to? 

Všichni se chceme bavit a najít nové přátele. Přece byste nechtěli přijít na party, kde budete celou dobu postávat v koutě a nikdo s vámi nepromluví! Takhle se svým blogem seznámíte spoustu nových čtenářů - a naopak třeba sami objevíte něco, co stojí za to sledovat.

Hmmm, skvělá party! A kdy bude další?

Link Party obvykle vyhlašuji v pátek a odkazy lze přidávat celý víkend. Pokud nechcete další party minout, můžete tento blog sledovat přes GFC.

A co za to?

Vůbec nic. Účast na Link Party je otevřená pro každého, kdo má na ni chuť - a alespoň trochu tématicky spřízněný blog.

Pokud máte chuť, můžete logo či celou Link Party nasdílet na svůj blog - ať už trvale, nebo jen na dobu trvání Party, které se účastníte. Kód pro sdílení celé Party je uveden výše, pro logo ho najdete  pod obrázkem. Stačí je zkopírovat a přidat do textu nebo do widgetu v liště.














Žádné komentáře