Protein Fasting

Svištím na tucích a proteinech - ale jednou týdně si dávám pauzu. Aby tělo "nezlenivělo" a nepřestalo spalovat. Překvapivě platí pravidlo, že čím víc člověk zaprasí, tím snáz jde váha dolů...




Miska ovoce je něco, co si za normálních okolností k snídani fakt nedám. Tuna sacharidů hned po ránu. Zhruba jednou týdně ale dělám výjimku. Při hubnutí totiž tělo nemá tendence stagnovat, když se jednou za týden dokrmí. Podle Bulletproof "schválenými" sacharidy - ale třeba podle Tima Ferrise (Čtyřhodinové tělo) naprosto čímkoliv. Jakože - čímkoliv.

Podle Bulletproof to není zas tak dobrá myšlenka, protože si člověk zasviní zažívací trakt lepkem, cukry a dalšími lahůdkami - a další 4 dny se bude dávat dokupy... Ale je pravda, že na následnou ztrátu kilogramů má Ferrisova metoda (alespoň u mě) o něco lepší vliv.




Podle Bulletproof se naopak vyplatí na jeden den stáhnout úplně na minimum proteiny. Pokud se to podaří (což není zas tak jednoduché, protože jsou skoro ve všem), dostane tělo další impuls ke spalování vlastního tuku.

Osobně jedu víc v Bulletproof - "neschválené prasárny" mě nelákají ani jednou do týdne. K Ferrisově metodě jsem sklouzla 1x, když nebylo zbytí. Efekt dobrý, ale radši se držím na kvalitním jídle.

Chci být Bulletproof 24/7 

:-)

Kdo frčí na koblihách, ten se přizná v komentářích!


Žádné komentáře