Season of Giving

Každý den nová nabídka. Nejoblíbenější výrobky, slevy, dárková balení, uvedení nových produktů a často něco navíc... To je ve zkratce dvoutýdenní akce Season od Giving.


Vzhledem k tomu, že v téhle značce už pár měsíců frčím s plnou závislostí, asi budu půlku prosince přilepená u monitoru...

Přehlídka úžasných produktů začíná 1. prosince v 11 hodin - a bude tak trochu připomínat otevírání adventního kalendáře. Každý den něco nového.

V 10:59 následujícího dne se nabídka ukončí a minutu na to se objeví nová (nabídky platí do vyprodání zásob, takže ukončení může přijít i o trochu dříve).

Na co si nabrousit zoubky?


Kromě dokonale neslíbatelných matných rtěnek PowerLips Fluid, o kterých už jsem psala, se objeví třeba bezkonkurenční jílová maska Epoch Marine Mud, Polishing Peel s extrakty z dýně (zapomněla jsem si ho tenhle měsíc přihodit do objednávky - ještě že tak :-) ), neprůstřelné vitamínové kombo LifePak + Marine Omega, nebo třeba výtažek ze zeleného čaje podporující hubnutí a detoxikaci Tegreen (ano, obojí do sebe sypu po kilech :-) )

Nabídka jednotlivých dní je zatím překvapením i pro mě - vím jen, kdy půjdou do předprodeje nové produkty. Kromě 11. prosince a PowerLips Fluid se nové výrobky uvedou ještě 4. a 8. 


Celá akce tradičně probíhá na samostatné prodejní stránce (čili není potřeba lovit akční nabídky naslepo v e-shopu). Zatím na ní visí jen pár informací, samotná nabídka se objeví, až akce začne).

Přejít na stránku Season of Giving >>> 

Jak už jsem psala v článku o rtěnkách, NuSkin má trochu lepší ceny pro VIP zákazníky. K těm se běžnou zákaznickou registrací v e-shopu nedostanete - musí vám je "vylepšit" někdo, kdo k tomu má pravomoc. Třeba já :-)





O jednotlivých nabídkách vám ještě napíšu, až budou aktuální :-) Já se dost těším na to, že zásobím nejen sebe, ale nakoupím i pár vánočních dárků.

Článek v pořadí - můj NuSkin haul z Black Friday :-)


Žádné komentáře