Vyžehlenej zadek. I předek :-)

Už pár let šokuju příbuzné a známé tím, že doma nemám žehličku. Protože já prostě stejně nežehlím...
Akorát že to už chvíli není pravda. Jenže touhle žehličkou si zmačkanou košili fakt nevyžehlíte... :-)


Galvanická žehlička je tak trochu zázrak (tedy, pokud máte správnou žehličku - protože ne každá umí to, co tahle). Žehlí vrásky, povislou kůži, celulitidu, strie...poradí si s většinou neduhů, se kterými se vaše kůže může důvěrně znát. U mě bez milosti zapudila vrásky na čele (no, přece jen je mi skoro 40...), zrušila dvojitou bradu a zvýraznila přechod mezi obličejem a krkem (který tam pár let v podstatě nebyl). 

Nejvíc mě na ní ale baví to, že si dokáže poradit s vytahanou kůží na břiše. Mám dvě děti a s tím prvním jsem měla břicho jako pátrací balón. Lidi se mě zcela vážně ptali, jestli ty děti čekám 2 nebo 3... Sice jsem z porodnice odcházela lehčí, než z první těhotenské návštěvy na gyndě, ale kůže na břiše přes veškeré promazávání ten obrovský nápor nevydržela a někde v 8. měsíci fakt hnusně popraskala. Po druhém těhotenství jsem byla dost přesvědčená o tom, že toho visícího vaku dole na břiše už se nezbavím - protože se to prostě nemá šanci stáhnout.

A ono jo

V létě jsem se nechala zlákat na galvanickou žehličku na tělo v akci - s tím, že už takhle vypadat nechci, a cokoliv, co může pomoct a nezahrnuje řezání do břicha, mi stojí za vyzkoušení.

Bože díky - ono to fakt funguje!

Z vaku na břiše se za necelé 3 měsíce používání (3x týdně) stal takový přijatelný "špíček".
Který půjde dolů taky. Tak do konce roku? :-). 
Původně fialovo-červené strie skoro nejsou vidět - zbledly a místo hlubokých jizev jsou z nich tenké vystouplé jizvičky (to taky zmizí... :-) )

Krom toho jsem si s ní luxusně vyžehlila celulitidu a s verzí na obličej upravila fasádu do stavu "když řeknu, že je mi 30, budete mi věřit, ju?".

Proč zrovna tahle?

Protože kromě galvanického proudu (který umí i laciné žehličky) zvládá iontoforézu - tedy zapracovávání polarizovanch gelů do hlubších vrstev pokožky - kde můžou dělat svoji práci o dost líp, než na povrchu. V životě jsem nezažila, aby třeba gel proti celulitidě fungoval takhle - vypíná totiž skoro okamžitě. Jako - doopravdy. Tak, že to poznáte.
(někdo to vidí hned, moje kůže většinou reaguje během 2 hodin)

Před a po...

Vydrží to?

Po prvním ošetření moc dlouho ne. Při pravidelném používání ano - ze začátku se galvanizuje 3x týdně. Když se pokožka dostane do kýženého stavu, stačí třeba 1x za týden. A časem ubrat třeba na 1x měsíčně.

Pokožka stárne pořád, takže nechat toho úplně není zas tak dobrá myšlenka...

Kam na ni?

24.11. bude univerzální žehlička na obličej, tělo a vlasy v mega slevě na Black Friday!!!

Ke 4 krabičkám gelu na obličej bude totiž úplně zdarma. (1 krabička vydrží zhruba měsíc). 
Jestli vás to zaujalo, nechte mi v komentářích e-mail (nebo mi napište na Lucie@cleverstart.cz) - a já vám k tomu písnu víc informací :-) (jako kde, jak a zakolik...)

Kamarádka z USA říká, že tuhle žehličku by měla dostat každá máma hned po porodu :-) Pravda je, že spoustě z nás by to ušetřilo ošklivé chvíle před zrcadlem, depku z vytahané kůže a strií, a asi i řadu slz... No, naštěstí to má řešení.

Co vaše kůže? Drží? ;-)


2 komentáře

  1. Jéé, tak to zní jako zázrak pomalu.:D Můžu poprosit o info, kde ji pořídím, na simona.senkova@gmail.com? :) Děkuji moc, Simi.

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá úžasně 😉 Prosím můžu info do mailu Frydrychovska@gmail.com. Určitě pořídím, léto se neúprosně blíží. Díky moc 😊

    OdpovědětVymazat