Vánoční vůně

Na vůně jsem zatížená celoročně a tak nejsou ani vánoce žádná výjimka. Které mám nejradši?


U stojanů Yankee Candle vydržím stát a očuchávat hodně (hodně!) dlouho :-) V nejužším vánočním výběru se mi drží 2 kousky - Christmas Garland a Red Apple Wreath. Každá je úplně jiná - zelená Christmas Garland je zemitější, stromečková... Červená Red Apple Wreath zase ovocná, sladší.

Vůně si většinou kupuju v "peckách" do aromalampy - celou svíčku bych během prosince asi nevyužila (pokud bych ji zase nezapomněla sfouknout a nenechala ji hořet celý den, jako tu pivoňkovou Peony, o se mi tak líbila...fňuk). Navíc si jich ráda koupím víc a střídám je.

Red Apple Wreath je v e-shopu Yankee Candle prosincovou vůní měsíce - čili je o 20% levnější. Což mi připomíná, že musím konečně podniknout výpravu do hradeckého Premium Store, kde jsem ještě nebyla...

Vůně do difuzéru

Na tohle téma nejspíš v rámci Blogmas napíšu ještě jeden post, ale teď alespoň malá ochutnávka.


Na perníčkovou vůni kápněte do vody v difuzéru nebo aromalampě 3 kapky pomeranče a po kapce hřebíčku, skořice a zázvoru. Enjoy :-)

Vánoční úklid

Na tohle téma se asi taky potkáme ještě jednou, ale co se vůní týče - nijak zvlášť nestojím o to, zpříjemnit si vánoční úklid smradem chlóru a dalších chuťovek z drogérie. Teda - ne že by to tak bylo jenom na vánoce...



U nás doma se uklízí značkou Eurona - eko drogérií bez škodlivých smraďochů, s příjemnou vůní a naprosto dokonalou funkčností. Jako každoročně, má i letos speciální vánoční nabídku se sváteční parfemací (ale líbit se vám bude i stálá řada).

Do vánočního katalogu (letos dokonce dvou) můžete nahlédnout tady, pokud by vás něco zlákalo k nákupu, proklikněte se přes tento odkaz, nebo do položky číslo pro hosta v objednávce zadejte 420-7645911681 (budete to mít levnější).

Docela určitě potřebujete univerzální čistič a sprejovku na ředění (až v rámci akce "umeju jen ten flek na podlaze" neplánovaně vydrhnete celou domácnost - protože to jde tak dobře - neříkejte, že jsem vás nevarovala :-) )

Osobně ujíždím na voňavých sprejích a sašetkách do prádelníku. Vánoční hitparádu vede letos Andělské zvonění. Zejména sašetky jsou ideální "malý dárek" třeba pro kolegyně v práci nebo paní učitelku ;-)

Co vy a vánoční vůně? Napište mi do komentářů nebo na Facebook vaše nejoblíbenější!
A jestli taky jedete v Blogmas, rozhodně přidejte odkaz na vlastní blog v LinkParty!










Žádné komentáře