3 mazlíci od NuSkin

Poslední měsíc na nich absolutně ujíždím! Znáte ten pocit, když od něčeho očekáváte, že to bude perfektně fungovat - a ono je to lepší, než jste čekali?

Jo, Tak to je ono :-)


Epoch Sole Solution

Na krém na nohy Epoch Sole Solution jsem si brousila zuby už nějakou chvíli. Přes léto se mi na facebooku věčně opakovaly Before - After fotky, co vypadaly asi takhle:



Moje tlapky přes léto vypadají celkem dobře, ale do trpící fáze se dostávají s příchodem zimy a zavřených bot. Jestli něco nesnáším, tak pocit vysušené kůže na chodidlech. Nehledě k tomu, že pemzou bych je mohla obrušovat klidně denně. Znáte to taky, nebo jsem to jen já?

Můj muž, kterého k promazávání tlapek pravidelně zneužívám (protože masáž chodidel... :-D ) pravidelně hlásí, že kdyby mi dal krém na nohy do kýble a ty nohy mi tam strčil, kůže udělá ...všššššmt..., krém se vsákne a moje chodidla budou vypadat stejně, jako předtím...

Svého času mi jakž takž fungovat krém na nohy s ureou z DMka, pak se ale lehce změnil obal i složení - a najednou to zas taková hitparáda nebyla.

Epoch Sole Solution obsahuje ureu taky, ale je o dost lepší. Do kůže se nevsákne kompletně, na povrchu zanechává jemný film, díky kterému je kůže nejenom nevysušená, ale i na dotek hebká a příjemná - ale přitom ne mastná. Na jejím vzhledu se používání krému výrazně podepíše cca během týdne - chodidla a hlavně paty vypadají fakt výstavně. 

Teď ještě najít uprostřed ledna příležitost na sandálky :-)

Btw - luxusně to voní...

Chci VIP ceny na produkty Epoch >>>



Tru Face Line Corrector

Další pecka na aktuálním seznamu je Tru Face Line Corrector, aneb krém na hluboké vrásky. Dá se používat samostatně, nebo s galvanickou žehličkou - protože je polarizovaný. Zažehlením se správným nábojem se tedy dostane hlouběji do pokožky.

Já osobně žehlím, takže ho přidávám na konec galvanického ošetření. Program na hluboké vrásky je pětiminutový, což mě alespoň dokope dopřát hlubším linkám delší péči a masáž, než jen při nanášení lotion, séra a krému.


Ošetřuji s ním jen problémové partie, tedy nosoretní rýhy, kořen nosu a linky na čele. S příchodem topné sezóny, vysušeného vzduchu v místnostech i venku a mým obecně mizerným pitným režimem se mi i přes pravidelnou masáž začaly na čele objevovat nehezké vrásky, obzvlášť viditelné pod maku-upem. 

Tru Face Line Corrector se používá jako čtyřtýdenní kúra ráno a večer - poté ho stačí zařazovat do péče podle potřeby. První výsledky jsou vidět prakticky okamžitě, ale ze začátku (první týden) nevydrží úplně dlouho - tak půl dne až den. Po týdnu už je vidět, že ustupují výrazněji a zmenšují se - a výsledek drží.

S krémem jsem fakt hodně spokojená - používat jsem ho začala o vánocích a aktuálně mám čelo na pohled naprosto hladké (jedinou hlubší vrásku, která se mi vytvořila před pár lety, vidím zblízka - protože vím, že tam je). Nosoretní rýhy jsou o dost méně výrazné a jako bonus pravidelného žehlení mi dost viditelně "splaskly" tváře, což je super.

Chci VIP ceny na produkty NuSkin >>>


Epoch Deodorant

Deodorant jsem si k objednávce přihodila tak trochu neplánovaně, protože mi zbylo pár bodíků k výměně za zboží. O to příjemnější bylo zjištění, že je fakt super!


V první řadě - je to sice deodorant, nikoliv antiperspirant, ale proti pocení jednoznačně funguje.

Obecně si většinou vybírám antiperspiranty s neutrální vůní, což Epoch skutečně není - vůně je výrazně citrusová, řekla bych, že typově spíš pánská. Což nic nemění na tom, že se mi hodně líbí :-) Při prvním použití jsem ji ze sebe cítila celkem výrazně (rozhodně příjemně), pak jsem si zvykla a vnímám ji jen těsně po nanesení.


Vyhovuje mi, že se s ním nepotím a nenechává skvrny na oblečení. Drobná nevýhoda - musela jsem objednat druhý, protože můj muž ho chtěl taky.

Chci VIP ceny na produkty Epoch >>>


Co tenhle měsíc baví vás?








Žádné komentáře