No thanks - aneb co už si znovu nekoupím

Negativní recenze píšu vcelku nerada. V poslední době se mi ale doma sešlo pár propadáků, které mi fakt nesedly. Takže?

Micelární šampon Nivea


Tenhle kousek jsem si nevybrala, našla jsem ho v podzimním DM boxu. Šampony v něm byly dva - Fructis Goodbay Damage od Garnier a Micelární od Nivey. Fructis jsem si docela užila - pěkně voněl a vlasy nechával v dobré kondici.




Micelární šampon od Nivey jsem nakonec použila jednou jedinkrát - protože moje vlasy po něm vypadaly jako chemlon. Na dotek to bylo ještě o něco horší.

Svůj podíl na tom jednoznačně má skutečnost, že mi vlasy před časem zničila kadeřnice při barvení a část poničených vlasů ještě nestačila odrůst. Nicméně takhle strašně zatím po žádném produktu na vlasy nevypadaly. Takže za mě - díky, ne.

Holika Holika Bouncing Petit BB

BB cream od Holika Holika nebyl zas až tak drastický propadák, ale znovu si ho pořizovat nebudu. Z Cosmetic Love jsem si ho objednávala společně s Moisturizing variantou ze stejné řady, která nakonec nebyla skladem. Možná by mi seděl víc, možná ne.



Petit BB je každopádně levná řada, BBčko jsem kupovala za $2.90 spíš ze zvědavosti, bez většího očekávání. Po vyzkoušení bych řekla, že může docela dobře vyhovovat mladším ročníkům s mastnější pletí, ale kdo ví...

Co mi na něm nesedí? Trvá mu dost dlouho, než se barevně přizpůsobí - ještě čtvrt hodiny po nanesení si připadám trochu jako maska. Na pleti je vidět, což nemám ráda - a viditelně zalézá do vrásek a zvýrazňuje je. Hodně.

Abych nebyla úplně zlá - docela dobře kryje a není problém ho vrstvit.

Maybelline Affinitone

Marně vzpomínám, kdy jsem si naposledy koupila make-up v drogerce. A rozhodně to zase hezky dlouho neudělám. Tenhle nákup byl tak trochu emergency situation - potřebovala jsem ho hned a zásilka z Koreje byla ještě na cestě.



Co mi na něm vyhovuje, je odstín - 09 Opal Rose mi sedí fakt dobře, přinejmenším v umělém osvětlení. Na denním světle je to trochu horší.

Make-up je na pleti vidět a na suché pleti vypadá fakt strašně. Obvykle tenhle problém nemívám, ale po návštěvě maďarských termálů jsem i přes veškerou hydratační péči, kterou používám, musela make-up 2 dny po sobě hned po nanesení kompletně odlíčit a vyrazit ven bez něj. Na pleti mi dělal nánosy v nesouvislých flecích a vypadalo to fakt děsně. Spokojená s ním ale nejsem, ani když je moje pleť v dobré kondici.

OK, propadáky máme za sebou - příště zase na pozitivní notu :-)


Žádné komentáře