Už jsou tam! Dokonalé PowerLips Fluid už koupíte i v ČR

Recenzi na POWERLIPSky už jste si tu mohli přečíst včera - takže dnes jen rychle.

V 10:00 se objevily v e-shopu NuSkin - konkrétně na téhle adrese. V plné ceně stojí 611 Kč, VIP cena (kterou vám můžu bez dalších podmínek zařídit, když vyplníte formulář níže) je 427 Kč.

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>



Prodej se dnes spouští v podstatě pro celý evropský trh - můžete si je tedy pořídit nejen v ČR a na Slovensku (VIP registrace platí na všech mezinárodních stránkách NuSkinu).

Naprosto dokonalé tekuté matné rtěnky už by měly v nabídce zůstat nastálo (takže tentokrát snad nebudou hodinu po uvedení do prodeje beznadějně vyprodané, jako tomu bylo v předprodejích).

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>





POWERLIPSky za lepší cenu

PowerLips Fluid se dají koupit pouze na webu Nuskin (nebo u registrovaných distributorů).

Jako čtenářky InTheSkyWithDiamonds je můžete mít za výhodnější cenu pro VIP zákazníky (stejně, jako cokoliv dalšího od NuSkin). Stačí vyplnit formulář a já vám založím VIP účet a pošlu přístupy (registrace přímo na webu NuSkin tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny).



Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje...



Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.


Žádné komentáře