PowerLips Fluid GIVEAWAY! Soutěž o rtěnku, co vydrží úplně všechno.

Mezi nejčtenějšími články tohoto blogu jednoznačně vítězí ten o Powerlipskách - PowerLips Fluid - rtěnka, co vydrží úplně všechno! A protože já Powerlipsky absolutně miluju, o jednu si zahrajeme...



Soutěžit budeme o dokonalý červený odstín Ruler - jedinou metalickou rtěnku z jinak matných Powerlipsek. Právě tenhle odstín jsem si já sama pořídila jako první - a totálně se do něj zamilovala...

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>


Powerlipsky nejen, že mají naprosto skvělé matné odstíny (tedy až na metalickou Ruler) - ale hlavně na rtech vydrží celý den. Nejen, že narozdíl od mnoha jiných matných rtěnek nevysušují - ale ještě nechávají rty perfektně vyživené. To vše díky obsahu avokádového oleje, vitamínu E a včelího vosku.

Jako někdo, komu nikdy žádná rtěnka na rtech nevydržela moc dlouho, mám i po půl roce tendence odbíhat s powerlipskou v kapse na záchod, abych u zrcadla opravila následky pití nebo jídla... Vždycky zbytečně - rtěnka drží na místě naprosto perfektně a najedení nebo napití v pohodě vydrží.


Proč zrovna dneska...

Proč soutěžíme právě dneska? Právě dneska jsem levnější ceny na produkty NuSkin (a tedy i powerlipsky) zařídila 60. ženě. A pak tedy ještě 3 dalším :-D
Jestli chcete taky, formulář je dole pod článkem :-) 

Protože magickou padesátku jsem s vámi neoslavila - pojďme tu udělat u téhle kulaté číslice.


Protože NuSkin kosmetika je v mém okolí stále populárnější, oslavila jsem to i sama pro sebe novým účtem na Instagramu - kde si také o rtěnku PowerLips Fluid zasoutěžíme. Narozdíl od mého osobního účtu na něm i nadále najdete moje oblíbené produkty - a taky další soutěže a speciální nabídky.

SOUTĚŽÍME POD TÍMHLE PŘÍSPĚVKEM (<<< klik)





Držím palce!

Ještě nemáte VIP ceny - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?


Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 
Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.

Žádné komentáře