INSTA GLOW - nejdokonalejší samoopalovací...gel

Jedna zásadní výhoda, když jste insider? Dostanete se k hype produktům a nedočkavě vyhlíženým novinkám dřív, než oficiálně přijdou na trh. Takže i když je  INSTA GLOW v běžném prodeji až dnes, parta "těch uvnitř" ho intenzivně testuje už skoro 2 měsíce :-)

Stojí za to?

Kupte si InstaGlow s 20% slevou >>>


OK, znáte mě. O věcech, co za to nestojí, píšu fakt málo a poznáte to už z nadpisu. Takže - JO.

V první řadě - INSTA GLOW není  klasický samoopalovací krém nebo pěna, ale gel. I když vám na formě dost možná nesejde, tady je to celkem zásadní výhoda. Gel má fakt dobrou konzistenci a opravdu snadno se nanáší a roztírá. 

A hlavně - nedělá fleky.


Přiznám se, že když jsem poprvé viděla video Perrie Walker, kde si ho bezstarostně mázne na 4 místa na obličeji, následně s ním poťupká dekolt - a pak ho klidně a pomalu roztírá (a místy jí to pořád zůstává nerozetřené), trochu jsem třeštila oči - protože s normálním samoopalovákem by to znamenalo jediné. Fleky. Just in the middle of your face... 

OK, tak fleky to fakt nedělá :-)

Kupte si InstaGlow s 20% slevou >>>




Bonus číslo 2 - žádná oranžová. Ani podivná tmavohnědá. 

INSTA GLOW vypadá Naprosto Dokonale Přirozeně.

Krásně se přizpůsobí přirozené barvě pleti - a prostě vypadáte, jako když jste čerstvě zpátky od moře (OK, na poslední NU akci to vypadalo, že se od moře právě vrátila polovina osazenstva. S úsměvem a powerlipskou na rtech :-)

Efekt samoopálení je vidět docela rychle - během 15 - 30 minut.

Kupte si InstaGlow s 20% slevou >>>


Je libo pár Before - After fotek?




INSTA GLOW a Body Lufra?


OK guys, you know the drill...

Když samoopalovák, tak peeling a hydratace. INSTA GLOW sice nedělá fleky, kvůli kterým se peeling "před" doporučuje - ale stejně bude vypadat líp, když se napřed "obrousí" šupinky suché kůže - a dodá pořádná dávka hydratace (Liquid Body Lufra umí obojí).

Balíček InstaGlow + BodyLufra s 20% slevou >>>



Kde se dá koupit?


INSTA GLOW je od NuSkin, čili v drogerce ho nehledejte :-)
Dá se koupit pouze v e-shopu NuSkin. Nakupovat nemusíte za plné ceny - nechte si založit VIP účet nebo využijte moji zvýhodněnou nabídku s 20% slevou :-)

Jestli ještě nemáte VIP účet - a chcete ho - mrkněte pod článek. Zařídím vám ho - a poradím, jak VIP cenu ještě o kousek stáhnout :-)














Ještě nemáte VIP ceny - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?


Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 
Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.

1 komentář

  1. Môžem sa spýtať ako dlho Vám vydržal efekt opálenia, resp po akej dobe ste aplikovali opäť?

    OdpovědětVymazat