NU So Summer Collection - druhý slevový týden

První týden So Summer Collection se pomalu blíží ke konci (jestli jste ještě nestihli ulovit některý z produktů v akci, máte poslední šanci do pondělí do 8 ráno). A co se chystá na druhý týden?

S 20% slevou (ke kterým můžete dostat ještě VIP slevu ve zhruba stejné výši - více pod článkem) můžete koupit dalších 10 produktů.

Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny

Co přesně najdete v nabídce na druhý týden?



Produkt, který používám denně a (nejen) na léto by vám určitě neměl chybět?

NaPCA Moisture Mist


NaPCA je vysoce hydratační sprej s kyselinou hyaluronovou - použitelný na obličej i tělo. Dokáže pokožce hydrataci nejen dodat, ale také ji v ní udržet. Schválně mrkněte na test ve videu - stojí za to ho vidět :-)


NaPCA sprej používám ráno (došlo mi lotion od Hada Labo, a tohle je víc, než důstojná náhrada), přes den na osvěžení pleti - a hlavně pod galvanickou žehličku. U té totiž snižuje spotřebu gelů. Dehydrovaná pokožka samozřejmě gely vsakuje velmi rychle - bere si z nich vodu. Ale stačí ji před aplikací gelů (na pleť i na tělo) přestříknout "napkou" a tím ji hydratovat - a pak teprve nanášet gely.

Sprej se dá stříknout i přes make-up a není tedy problém pleť hydratovat průběžně během dne - v teple venku, v klimatizované místnosti... Absolutní must have na cesty letadlem, kde pleť dehydratací trpí opravdu hodně (nezapomeňte si ji přelít do menší sprejovky, aby vám ji nezabavila letištní kontrola).

Pro mě osobně je hydratace pleti hodně důležitá. Chizu Saeki (aka My Skincare Guru :-) ve své knížce Japanese Skincare Revolution klade na hydrataci jasně největší důraz. Pokud je pleť dostatečně hydratovaná, řada problémů vymizí sama.




Další pleťová pecka?

Tri-phasic White Radiance Mask

Ano, NuSkin má svoji sheet mask neboli plátýnkovou masku. Jestli mě už chvíli čtete, víte, že si na ně potrpím - 3 minutová lotion maska podle Chizu Saeki k mojí rutině patří už hodně dlouho.

Maska Tri-phasic White je "bělící" - tedy rozjasňující a pomáhající např. proti pigmentovým skvrnám (jak je to s whitening a brightening produkty už jsem psala dříve). Maska je samozřejmě hluboce hydratační, pleť zklidňuje, změkčuje a výrazně rozjasňuje.

Maska je japonský produkt, takže podobnost s efektem lotion od Hada Labo vskutku není čistě náhodná...

Nelekněte se ceny, v balení jsou 4 kusy.



Další dva kousky jsou na oblíbené letní téma "Hubneme do plavek" :-)

ageLOC Dermatic Effects

Vyhlazující a vypínací krém určený na problémové oblasti postižené celulitidou, povislou kůži a podobnými neduhy. Úžasně zlepšuje vzhled a stav pokožky.

Většinou se používá společně s gelem ageLOC Body Shaping Gel (ten se zažehluje galvanickou žehličkou), ale funguje fantasticky i sám o sobě.




A ten druhý kousek?

TR90 JumpStart

TR90 je tříměsíční sada doplňků na hubnutí - pomocí doplňků stravy na přírodní bázi dokáže nastartovat odbourávání tuků, rozproudit metabolismus a celkově změnit stavbu těla, co se týče poměru svalové hmoty a tuků.

JS (JumpStart) je jeden z doplňků - bere se prvních 14 dní a pomáhá hubnoucí proces nastartovat. Většina lidí po něm cítí příliv energie, mají chuť cvičit, cítí motivaci k další práci na sobě.

JumpStart se dá brát i samostatně (třeba pokud potřebujete zhubnout jen trochu - a chybí vám motivace). Pro větší změny je lepší celý balíček.




Mezi výživové produkty patří tenhle týden ještě jeden produkt:

Jvi drink

Lahev nadupaná vitamíny, minerály a antioxidanty.



Já sama sice frčím na LifePaku, ale Jvi je taky dobrá volba (ideální pro děti, které vitamíny v tabletách nespolknou, nebo starší lidi s horším vstřebáváním výživy).

Pije se "panák" ráno a večer. V balení jsou 2 lahve.

SunRight Face & Body a Lip Balm

Dva letní produkty, které používá asi každý - opalovací krém a balzám na rty.

Krém má SPF 50, Lip Balm 15.

Vzhledem k tomu, že je to NuSkin, umí samozřejmě oba víc, než jen sluneční filtr. Celá řada SunRight bojuje proti stárnutí pleti, chrání před volnými radikály, zvláčňuje pleť a zklidňuje případná podráždění způsobená slunečním zářením.





Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny
Ani tenhle týden nechybí kousek z řady s přírodními výtažky Epoch:

Epoch Baobab Body Butter


Tělový krém s bambuckým máslem a výtažky ze semen baobabu. Nádherně zjemňuje a zpevňuje kůži. Skvěle zabírá na strie a patří k tomu nejlepšímu, co můžu doporučit nastávajícím maminkám na promazávání bříška (jo, kéž bych o něm věděla, když jsem byla poprvé těhotná...)



I tenhle týden je v akci jeden Tru Face produkt proti vráskám.

Tru Face Instant Line Corrector


Tru Face Line Corrector, který je v nabídce prvního týdne, bojuje proti vráskám dlouhodobě. Jenže někdy potřebujete výsledek teď a tady - na důležitou akci, před focením...

A to umí Instant Line Corrector. Během deseti minut pleť vypne, zjemní vrásky - a udrží je tak dalších 12 hodin.

Dáme nějakou Before - After?



I tentokrát je v nabídce jeden značkový produkt - tenhle týden to budou šedé ručníky s logem.


Slevová akce začíná 23.7. a bude trvat přesně týden (nebo do vyprodání zásob) - po týdnu ji opět vystřídá další desítka produktů. Slevu 20% dostanete po zadání slevového kódu v košíku, objednávku můžete spojit i s produkty, které v akci nejsou (produkty nelze zadat do ADR objednávky).




Pokud ještě nemáte VIP ceny a slevový kód na akci, pod článkem najdete návod, jak na to :-) 

Jestli už ode mě VIP ceny máte, kód na akci najdete v e-mailu (pokud nedorazil, určitě mi napište - pošlu vám ho znovu).





Chcete nakoupit v akci So Summer Collection s 20% slevou? A navíc mít skoro o čtvrtinu levnější ceny na vše v e-shopu NuSkin (včetně již zlevněných výrobků)?

Vyplňte formulář níže a já vám zařídím VIP zákaznický účet - bez závazků či jakýchkoliv povinností pro vás. Zároveň ode mě dostanete slevový kód na akci So Summer Collection.
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 




Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)








Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.





Žádné komentáře