Skincare sci-fi? ageLOC Me a péče namíchaná na míru

Před pár lety jsem objevila Chizu Saeki a její Japanese Skincare Revolution. A taky seznam doporučených produktů pro péči. Na každou sezónu jiné produkty - séra, krémy, čistící přípravky. To vše přizpůsobené typu pleti a jejímu aktuálnímu stavu...

Zní to trochu overkilled, ale pravdou je, že se mi s péčí podle Chizu zlepšila pleť z problémové na prakticky bezproblémovou. Což nicméně neznamená, že jsem časem nezačala hledat jednodušší řešení...


Pro dobrou péči o pleť je hodně důležité pochopit nejen to, jaká je naše pleť (což může být ořech sám o sobě), ale i to, v jakém žijeme prostředí a co s naší pletí dělá změna ročních období.

Třeba Korejky jsou známé svou úzkostlivou péčí o pleť a desetikrokovým systémem péče, se kterým jsou schopné strávit 2x denně hodinu (a více) u zrcadla. Proč? Protože korejské ovzduší nepatří k nejčistějším a volné radikály, které díky tomu na pleť působí, ji dovedou velmi rychle poškodit a urychlit její stárnutí. Proto jejich péče musí být důkladnější, než třeba ta naše (i když řadě Evropanek by výměna micelárky a krému, plus mínus odpovídajícího typu pleti, za důkladnější péči rozhodně prospěla taky).

Na druhou stranu, ne každému se chce trávit u zrcadla dobu delší, než nezbytně nutnou. Osobně mám často k modelu "umejt, namazat a jít" taky o dost blíž, než ke komletnímu pečlivému ošetření.

Naštěstí se moje péče dá celkem snadno stáhnout do 2 kroků. Lumi a ageLOC Me.

LumiSpa, vítězi letošních Pure Beauty Awards, už tu jeden článek je. AgeLOC Me tuhle cenu vyhrál 2 roky zpátky, v roce 2016.

VIP ceny na produkty Nu Skin >>>

Co je ageLOC Me?

AgeLOC Me je přístroj, který vám namíchá denní i noční péči přesně na míru vaší pleti. 




Jak přesně zjistí, co potřebuje ta vaše?

K samotnému přístroji totiž patří ještě celkem podrobná aplikace, dostupná na webu nebo z mobilu. Když si ageLOC Me pořídíte, dostanete k němu základní startovací sadu krémů a sér s náplněmi na 1 měsíc. Tahle sada je společná pro všechny a je připravená tak, aby byla neutrální - použitelná pro každý typ pleti.

Měsíc tak můžete zkoušet, jak pleť na péči reaguje a jak vám vyhovují produkty v sadě obsažené (třeba i co se týče parfemace).

Pak zapnete aplikaci a začnete vyplňovat. Appka se vás nejdříve zeptá na věk, zda jste žena nebo muž a jaký máte typ pleti po etnické stránce (nás bílé evropské typy velké rozhodování nečeká, nicméně třeba asiaté mají na výběr asi z 11 možností).

Appka bude dál pokračovat s dotazem na to, kde bydlíte - aby správně určila vhodnou péči pro podnebí, ve kterém žijete. Zajímat ji bude i to, zda žijete ve znečištěném či zakouřeném prostředí, nebo jak moc chodíte na slunce.

Pak se začne ptát na vaši pleť - na její typ, citlivost, vrásky a póry... Prostě všechno, co ovlivňuje výběr ideálního produktu.

Nakonec se zeptá na vaše osobní preference. Jestli vám více vyhovují těžší krémy, lehká mléka nebo třeba gely, zda chcete přípravky parfémované, jestli chcete do denního přípravku rovnou přidat SPF ochranu proti slunečnímu záření...

Prostě jak vypadá váš ideální produkt. Tak, abyste se nemuseli přizpůsobovat tomu, co je na trhu - ale aby se péče přesně přizpůsobila tomu, co chcete a potřebujete právě vy.

Bezkontaktní péče

AgeLOC Me má ještě jednu hodně dobrou funkci. Je absolutně bezkontaktní. Krémy i séra dostanete v uzavřených patronách, které si otevře až samotný přístroj po nasazení dovnitř. 

Do přípravků se tedy nedostává ani vzduch, natož pak bakterie a mikroby, které si do krémů a sér běžně zanášíme už samotným otevřením (po sáhnutí prsty do krému si v něm pomalu zaděláváme na bakteriální ZOO, které většinou brání v ovládnutí prostoru jen přidané parabeny).




Nu Skin samozřejmě myslí i na možnost, že na pár dní odjíždíte pryč a celý přístroj nechcete tahat s sebou - v takovém případě si je jednoduše předem nadávkujete do cestovního zásobníku (pojme produkty až na 7 dní - a samozřejmě si na delší dovolenou můžete pořídit třeba 2).

ageLOC me v akci

Do 2. září 2018 je systém ageLOC Me v hodně slušné akční nabídce. K samotnému přístroji se základní sadou produktů totiž dostanete navíc poukázku v hodnotě 70 EUR (asi 1800 Kč) na nákup čehokoliv od Nu Skin, a navíc luxusní kožené pouzdro na přístroj (běžně stojí skoro 2.000 Kč).

Nákup lze navíc provést prostřednictvím ADR objednávky a získat tak ještě produktové body na další nákup zdarma (jestli ještě nevíte, co to je, napište mi - řeknu vám, jak se dá na Nu Skin produktech ušetřit ještě o trochu víc, než jen s VIP registrací). 
Formulář pro VIP ceny na cokoliv od NuSkin najdete tradičně pod článkem :-)

Odkaz na akci ageLOC Me >>>





Ještě nemáte VIP ceny - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?


Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.

Žádné komentáře