Co miluju na masce Epoch Glacial Marine Mud?

Bahenní maska Glacial Marine Mask patří společně s bělící pastou AP24 mezi bezkonkurenčně nejprodávanější produkty NuSkinu. Stojí za to? A v čem se liší od bahenních masek z drogerky?



Přiznám se, že sama jsem nad touhle maskou dlouho váhala, i přesto, že z ní byli všichni kolem naprosto nadšení. Dneska už bych se jí ale vzdávala hodně nerada.

Tahle maska totiž patří do mé "záchranné sady". Kdykoliv potřebuji rychle zlepšit stav své pleti, sahám právě po ní. Pleť totiž dokáže nejen skvěle vyčistit, ale taky umí vypnout povolenou pokožku. Dokonce tak, že zmizí drobné mimické vrásky.

Sama už pár let netrpím na akné, ale pokud v téhle fázi ještě nejste, rozhodně oceníte to, jak maska vytáhne z pleti přebytečnou mastnotu a zlikviduje černé tečky.



Maska obsahuje bahno z ústí řeky v Britské Kolumbii, které prý domorodci kdysi dávnou zkoušeli používat k výrobě keramiky. To se jim sice nepodařilo, ale toho, jaký vliv má práce s tímto bahnem na jejich pokožku, si nemohli nevšimnout. Bahno se těží v ledovcové oblasti blízko ústí do moře, takže obsahuje přes 50 pleti prospěšných minerálů a extrakt z mořských řas.


Pleť nejen čistí, vypíná a vyživuje, ale z dlouhodobého hlediska prospívá i její hydrataci tím, že přitahuje vodu. I když hned po masce můžete mít pocit, že je pleť trochu vysušená (dodat jí hydrataci NaPCA sprejem nebo hydratačním krémem/emulzí je určitě dobrý nápad), časem zjistíte, že si pleť lépe bere vodu přímo z těla. Maska pomáhá z pokožky absorbovat toxiny, řada lidí ji proto používá nejen na obličej, ale i na oblast lymfatických uzlin.


Zaujala vás maska Epoch Glacial Marine Mud? Připravila jsem pro vás osobní nabídku tohoto produktu s 20% slevou (zakoupit si ji můžete samostatně, společně s hydratačním sprejem NaPCA, nebo jakou součást mé záchranné sady - sleva se vztahuje na všechny 3 nabídky)


Koupit masku Glacial Marine Mud se slevou 20% >>>
Záchranná sada s galvanickou žehličkou >>>
Záchranná sada bez galvanické žehličky >>>




Vlajkový produkt NuSkinu? Tohle místo právem patří 2 výrobkům - bělící zubní pastě AP24 a čistící masce Epoch Glacial Marine Mud. Maska obsahuje jemné bahno z ústí řeky v Britské Kolumbii. Toto jemné bahno absorbuje odumřelé buňky, přebytečnou mastnotu, toxiny a další nečistoty. Obsahuje více, než 50 pleti prospěšných minerálů, pleť vyživuje a pomáhá ji hydratovat. Sama tuto masku používám kdykoliv, když potřebuji rychle zlepšit vzhled své pleti - vyčistit, rozjasnit a vypnout. Pomáhá rychle a velmi efektivně. Používat ji můžete nárazově (když cítíte potřebu) nebo pravidelně (2x-3x týdně). Napište si o VIP ceny (link v biu) a pořiďte si masku o čtvrtinu levněji! #nuskin #mask #marinemud #glacialmarinemus #cisticimaska #intheskywithdiamonds #skintastic
Příspěvek sdílený Lucie Haberlová (@skintastic_products),


Sama s ní mám velmi dobrou zkušenost i jako atopik - ekzém zklidňuje a urychluje hojení (po masce nezapomeňte promazat). Pokud se vám kůže po ekzému dlouho hojí a trpíte na "šupiny" olupující se kůže, masku určitě zkuste - to, co se běžně hojí týden a déle, vyřešíte během 20 minut.

Masku můžete používat nárazově podle potřeby, nebo pravidelně 2x-3x týdně (máte-li problematickou pleť, pravidelné používání hodně pomůže). Nanáší se na 20 minut a stačí tenká vrstva (200 gramové balení vám díky tomu vydrží opravdu dlouho - já sama mám první balení více, než rok, a vydrží mi ještě hodně, hodně dlouho). Maska nejprve zaschne, a pak se na ní začnou objevovat tmavší "fleky" - v místech, kde je pleť hodně mastná.

Když ji po 20 minutách smyjete, bude vaše pokožka dokonale vyčištěná a hebká, zmenší se póry a pleť bude krásně vypnutá. Nevěřila bych, že to řeknu, ale v čištění pleti je lepší, než Pilaten nebo korejské proužky na nos. Po těch vždycky pleť postřebuje dočistit - po Marine Mud ne.



Počítejte s tím, že těsně po masce bude pleť dobře prokrvená a tím pádem lehce zarudlá - a bude na dotek trochu suchá. Stačí přestříkat NaPCA sprejem s kyselinou hyaluronovou nebo dodat hydrataci vaším oblíbeným přípravkem.

Moje Záchranná sada

Jak už jsem psala v úvodu, maska Glacial Marine Mud je součástí mé "záchranné sady".  

Možná to taky znáte. Nějakou dobu o svou pleť pečujete jen základním způsobem - a ono to na ní začíná být vidět. Kůže je povislá nebo ochablá, začínají být vidět drobné mimické vrásky, sem tam pupínek, černé tečky na nose, a barva pleti nic moc...

Já sama se o pleť starám docela dobře - ale protože ráda cestuji a většinou létám jen s příručním zavazadlem (které má limity nejen na rozměr, ale také na přepravované tekutiny), mívám období, kdy se mé pleti dostává pouze umytí vodou a namazání krémem.

Stejně tak se občas naskytne příležitost, kdy chci vypadat opravdu dobře - teď hned. I k tomu mi "záchranná sada" pomáhá.

Co obsahuje? 


V první řadě "mikrodermabrazi v tubě" - aneb Polishing Peel. Tenhle krém nanesu na pleť, nechám minutu až dvě zaschnout a prsty jemně odrolím, společně s odumřelými částečkami kůže. Pak dočistím vodou (pokud máte citlivou pleť, neodrolujte, rovnou umyjte).

Polishing Peel má nové balení, odlišné od obrázku.


Pak nanáším právě masku Glacial Marine Mud. Po 20 minutách smyji a přestříkám NaPCA sprejem.



Nanesu čistící gel ke galvanické žehličce (čirá ampule) a 2 minuty žehlím (přestříknutí NaPCA sprejem v průběhu žehlení snižuje spotřebu gelů). Pak nanesu pečující gel (modrá ampule) a žehlím další 3 minuty. Nakonec pleť dočistím vatovým tampónkem, nanesu Tru Face Line Corrector a dalších 5 minut žehlím pouze oblasti, kde se tvoří vrásky (čelo, kořen nosu, oblast pod očima, nosoretní rýhy, koutky a okraj rtů).



Tahle půlhodinová procedura bohatě stačí k tomu, aby se má pleť změnila k nepoznání - září, je dokonale čistá a perfektně vypnutá.


Zaujala vás maska Epoch Glacial Marine Mud? Připravila jsem pro vás osobní nabídku tohoto produktu s 20% slevou (zakoupit si ji můžete samostatně, společně s hydratačním sprejem NaPCA, nebo jakou součást mé záchranné sady - sleva se vztahuje na všechny 3 nabídky)


Koupit masku Glacial Marine Mud se slevou 20% >>>
Záchranná sada s galvanickou žehličkou >>>
Záchranná sada bez galvanické žehličky >>>


Péči tohoto typu je samozřejmě lepší pleti dodávat pravidelně, ale pokud potřebujte rychlou záchrannou akci, tahle funguje skvěle. 

Masku Epoch Glacial Marine Mud lze koupit přímo v e-shopu NuSkin. Se slevou ji můžete získat prostřednictvím mé osobní nabídky - nebo po vyplnění formuláře níže s VIP cenou (která už vám na všechny produkty od NuSkin zůstane).










Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.




2 komentáře