Nový Nu Beauty Box

Když se mě někdo zeptá, jaké produkty by u NuSkin určitě neměl minout, odpovídám jednoduše - ty, které jsou v Nu Beauty Boxu. A protože se tenhle měsíc složení Nu Boxu změnilo, pojďme si ho představit. Nově má 2 varianty (velkou a malou) - a najdete v něm i ikonický samoopalovací gel InstaGlow - který ve vyhledávání na tomhle blogu poslední měsíc trhá rekordy...



Beauty boxy jsou skvělou možností, jak si za lepší cenu pořídit ty nejlepší kousky, které NuSkin nabízí. I v plné ceně vycházejí boxy o něco levněji, než jednotlivé výrobky zakoupené zvlášť - ale já vám jako obvykle nabízím oba dva s 25% slevou :-) Na malém boxu tak ušetříte 1264 Kč oproti koupi jednotlivých výrobků (1401 Kč včetně boxu), na velkém dokonce 2660 Kč.

Co najdete v malém Nu Beauty Boxu?


InstaGlow

První produkt - InstaGlow - už jsem prozradila. Tenhle samoopalovací gel je letní nezbytností pro každého, kdo chce získat přirozeně opálený vzhled i bez přímého působení sluníčka. Fantasticky snadno se nanáší a roztírá, nelepí, příjemně voní - a nedělá skvrny.


Koupit InstaGlow v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>

Koupit pouze InstaGlow v letní nabídce se slevou 20% >>>


Glacial Marine Mud Mask

Vlajkový produkt NuSkin - dokonalá čistící pleťová maska s mořskými botaniky a jemným říčním bahnem, které čistí a zvláčňuje pokožku.  Z pleti spolehlivě vytáhne vše, o co nestojíte (přebytečná mastnota, černé tečky...), a zanechá ji vláčnou a vypnutou.

Před prvním vyzkoušením jsem o téhle masce měla trochu pochybnosti - tolik povyku kvůli bahenní masce, kterou vyrábí 10 dalších značek? OK, tahle skutečně není stejná - a za masku z drogerie bych ji neměnila ani za nic. Teď už to nadšení chápu - tahle maska vyrobí během pár aplikací skvělou pleť i z té opravdu hodně problematické.


Koupit Glacial Marine Mud v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>

Koupit pouze masku v letní nabídce se slevou 20% >>>


Lip Plumping Balm


Kouzelný balzám na pusu, který umí viditelně "přifouknout"rty. OK, zas takové kouzlo to není - tou složkou, která zvětšení způsobuje, je mátový olej. Po nanesení chviličku velmi lehce štípe - a vaše rty se během 2 minut viditelně zvýrazní. 

Balzám samozřejmě vyživuje a hydratuje - a pomáhá vykreslovat kontury (pokud už vám není 20, tuhle funkc dost oceníte - nikdo nestojí o úzkou čárku v obličeji, namísto plných rtů).


Koupit Glacial Marine Mud v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>


PowerLips Fluid Persistence

Dokonale držící Powerlipska v mém oblíbeném odstínu Persistence. Tenhle odstín dokonale zvýrazňuje přirozenou barvu rtů a sluší úplně každému. Samozřejmě vydrží celý den, nevadí jí jídlo ani pití... Rty průběžně hydratuje a vyživuje - a narozdíl od většiny matných rtěnek nezanechává rty vysušené. 


Koupit Persistance v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>

Všechny Powerlips Fluid se slevou 25% >>>


AP-24 Whitening Toothpaste

Poslední položkou v malém Nu Beauty Boxu je bělící pasta AP24, nezbytnost do každé koupelny. Pasta je schopná během 10 dní zesvětlit zuby o 5-6 odstínů. Je šetrná k zubní sklovině a kromě bělícího efektu opravdu skvěle čistí. 




K malému Nu Beauty Boxu dostanete navíc pevnou dárkovou krabičku.

Co najdete ve velkém Nu Beauty Boxu?



Velký Nu Beauty Box obsauje všechny produkty z malého boxu (kromě krabičky) - a k nim dalších 5 kousků, které by neměly chybět v žádné koupelně.

Epoch Sole Solution Foot Treatment


Na krém na nohy z botanické řady Epoch nedám dopustit. Fantasticky vyživuje a hydratuje nejen chodidla, ale i jakoukoliv jinou část těla, která potřebuji zvýšenou péči (kolena, lokty, vysušené dlaně). Z vysušených popraskaných pat dokáže během dvou týdnů vykouzlit nohy do sandálků. Skvěle pomáhá i ekzematikům na podrážděná a vysušená místa.



Nutricentials Polishing Peel

Tomuhle krému se říká mikrodermabraze v tubě. Lepší peeling jste v životě neměli. Krém se nanese na celou pokožku obličeje, s výjimkou očního okolí. Nechá se krátce zaschnout (1-2 minuty) a pak se z pleti odrolí - společně s odumřelými buňkami a nečistotami. Namočeným tampónkem pak stačí dočistit zbytek (máte-li hodně citlivou pleť, neodrolujte, rovnou smyjte).


Koupit Polishing Peel v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>

ReNu Hair Mask

Vyživující a hloubkově hydratující maska na vlasy je další  produktů, na které nedám dopustit. Dala mi do pořádku vlasy, které mi kadeřnice zničila špatně provedeným barvením. Vlasy po ní vypadají zdravě, na dotek jsou jemné a v dobré kondici. masku stačí nanést na 5 minut, já osobně si ale občas dopřávám intenzivní kůru a masku nechávám působit celou hodinu. I poškozené vlasy pak vypadají zcela zdravě.



Koupit ReNu Hair Mask v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>


Nutriol shampoo


Úplnou novinkou je v Nu Beauty Boxu šampon podporující růst vlasů Nutriol. Do řady Nutriol patří kromě šampónu ještě ampule pro intenzivní kůru a nástavec na vlasy ke gavanické žehličce. Celá řada podporuje růst vlasů i u lidí, kteří již mají problém s řídnutím a vypadáváním. Šampón se dá každopádně použít i na cela zdravé vlasy - podporuje jejich obnovu, hustotu a zdravý růst.


Koupit Nutriol Shampoo v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>


Nu Colour® Black Curling Mascara

Posledním kouskem ve velkém boxu je řasenka Black Curling Mascara. Tento kousek byl i v původním beauty boxu - řasenka totiž řase nejen obarví, prodlouží a lehce natočí, ale hlavně vyživí. Po pár týdnec používání jsou řasy silnější, hustější a vypadají mnohem lépe (kromě řasenky NuSkin nabízí ještě sérum podporující růst řas z řady Nutriol). Řasenka je nedráždivá, běžně ji používají i ženy, kterým běžné řasenky vadí.


Koupit řasenku v Nu Beauty Boxu se slevou 25% >>>


Máte mezi produkty z Nu Beauty Boxu svého favorita?










Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Žádné komentáře