LumiSpa a Galvanic Spa s 20% slevou - pouze v pondělí 17.6.

Dnes mám pro vás rychlou, ale o to zajímavější zprávu. NuSkin byl v průzkumu Euromonitor vyhlášený světovou jedničkou mezi značkami s domácími kosmetickými přístrojovými systémy za rok 2017 a 2018. Jak se firma rozhodla toto ocenění oslavit? Slevou na 2 nejpopulárnější přístroje pro domácí ošetření pleti - LumiSpa a GalvanicSpa (včetně gelů k nim).
LumiSpa přitom bude ve slevové akci poprvé od uvedení na evropský trh.







Slevová akce poběží pouze v pondělí od 9:00 a potrvá do vyprodání zásob. Sleva je 20% z běžné ceny (pokud patříte k mým VIP zákazníkům, vaše sleva je skoro dvojnásobná. Pokud k nim ještě nepatříte, je nejlepší čas se jím stát - formulář pro VIP ceny najdete tradičně pod článkem).

Nakupovat můžete z mé zvýhodněné nabídky - ceny se v pondělí automaticky změní na nižší. Pokud máte VIP ceny, můžete samozřejmě objednávat přímo na webu NuSkin (bez nich vás nákup u mě vyjde levněji, než přímo u NuSkin).

Koupit produkty s 20% slevou >>>


Co všechno v akci najdete?

Ve slevě budou v pondělí 4 produkty - Lumispa (celá sada s gelem), samostatné gely k LumiSpa, obličejová galvanická žehlička GalvanicSpa (s nástavci na obličej, tělo, vlasy a ošetření vrásek) a samotné gely ke galvanické žehličce.

Podrobnosti k tomu, jak bude akce probíhat, najdete pod popisem jednotlivých produktů.

Lumi Spa

Lumi Spa je naprosto geniální přístroj určený na čištění pleti - krom jiného vítěz Pure Beauty Awards 2018 v kategorii Best New Premium Anti-Ageing Product. Nenechte se zmást - Lumi není určený zdaleka pouze stárnoucí pleti. Právě naopak - ideální je i pro mladistvou či problémovou pleť.



Co Lumi Spa umí?

Lumi má 2 základní funkce. Důkladné čištění pleti a její masáž. Možná si myslíte, že k dobrému vyčištění pleti stačí vatové tampónky a micelárka nebo jiný odličovací/čistící prostředek. Pokud si po podobném odlíčení a vyčištění pleti ošetříte tvář s LumiSpa, nejspíš budete nepříjemně překvapené. Na silikonové hlavici LumiSpa totiž obvykle i po důkladném odlíčení tampónkem najdete stopy make-upu...

LumiSpa pleť čistí opravdu kvalitně a do hloubky, ale bez toho, aby ji jakkoliv podráždil. Jeho hlavice je silikonová (tedy žádné štětinky kartáčku) - a po pleti hladce klouže. 

LumiSpa je navíc vyvinuté tak, aby buňky pokožky masírovalo a stimulovalo k jejich přirozenému pohybu. Pokožku tak udržuje pevnou, pružnou a vypnutou. Po ošetření zmizí drobné vrásky, nosoretní rýhy...



Celé ošetření trvá pouhé 2 minuty (s jemnou signalizací po 30 vteřinách, která vás upozorní, že je čas se přesunout na další část tváře). LumiSpa je vodotěsné, takže si ho klidně můžete vzít i do sprchy. Přístroj bude v nabídce v sadě s gelem dle vašeho výběru.

Koncem června navíc dorazí na evropský trh nástavec k Lumi Spa, určený pro ošetření očního okolí. Pokud tedy Lumi ještě nemáte, teď je nejlepší čas k jeho pořízení.

Formulář na VIP ceny najdete pod článkem.

Gely k Lumi Spa

V akci bude možné koupit i samotné gely k LumiSpa - pro případ, že už Lumi máte. NuSkin má v současné době v nabídce 5 typů gelu:



Normal/combo - pro normální až smíšenou pleť
Oily - pro mastnou pokožku
Dry - pro suchou pokožku
Blemish prone - pro problematickou pleť se sklonem k vyrážkám, akné a komedonům
Sensitive - pro citlivou pokožku

V e-shopu je najdete pod českými názvy.

Galvanic Spa (galvanická žehlička)

Galvanická žehlička je přístroj, který běžně používají i kosmetičky v salonech. Umí si dokonale poradit s vráskami, povislou či ochablou pokožkou - ale i celulitidou, striemi, či "vytahanou kůží" na břiše či ňadrech po porodu.

Ošetření galvanickou žehličkou trvá 5 minut (nebo 10 - pokud chcete přidat i gel proti vráskám), a provádí se zpočátku 2x-3x týdně. Postupně se frekvence používání snižuje - v okamžiku, kdy vaše pokožka vypadá tak, jak chcete, můžete přejít na udržovací režim 1x-2x měsíčně.

Gely ke galvanické žehličce se kupují zvlášť, i ty budou 17.6. v akci.

Gely ke galvanické žehličce

V akci budou 17.6. pouze gely na obličej (sada 8 ampulí - 4 hloubkově čistící a 4 ošetřující). Tělové gely tentokrát ve slevové nabídce nebudou, ale s VIP cenou na ně i tak máte příjemnou slevu.


Jak nakupovat

Akce běží pouze 17.6.2019. Ceny se změní v 9:00 a platit budou do půlnoci - nebo do vyprodání zásob. Pokud některý z produktů chcete, doporučuji si pohlídat 9. hodinu. Může se stát, že web NuSkin bude trochu přetížený - v takovém případě budete pravděpodobně přesměrováni do čekárny (objeví se vám oznámení, že jste v pořadí a počet objednávajících před vámi. V tom případě následujte instrukce na stránce a okno nezavírejte, ať se nevyřadíte z fronty. Může se stát, že se produkty vyprodají dříve, ale poslední dobou se to nestává - v minulé akci NuSkin chybějící produkty k objednávkám doobjednal ze skladů v USA a objednávky nad skladové zásoby měly nakonec pouze necelý týden zpoždění).

Produkty ve slevě byste měli najít přímo v e-shopu, v pondělí po deváté se pouze změní ceny

Případně můžete nakupovat z mé zvýhodněné nabídky - ceny se v pondělí automaticky změní na nižší (pokud nemáte VIP ceny, nákup z mé nabídky vás vyjde levněji, než přímo na webu NuSkin - máte v ní započítanou moji distributorskou slevu).

Koupit produkty s 20% slevou >>>


VIP ceny

Jako čtenáři mého blogu máte možnost využít na nákupy u NuSkin výrazně nižších VIP cen na všechny produkty (sleva se pohybuje kolem 23%). Stačí vyplnit formulář pod článkem, a já vám VIP účet založím. Registrace vás nezavazuje vůbec k ničemu (nemusíte učinit ani jediný nákup). Pokud chcete nějaké ty výhody navíc (zpětné provize z nákupů apod.) - vyplňte i políčko pro distributorský účet (ani ten vás vůbec k ničemu nezavazuje).

Lumi Spa je v akci od uvedení na trh vůbec poprvé, Galvanic Spa bývá levnější pouze 1x do roka na Black Friday. pokud o některém z nich uvažujete, teď je ta pravá chvíle se rozhodnout! :-)

Dejte si budíka na pondělí 17.6. v 9:00.



Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)




1 komentář

  1. Milufkaemail@seznam.cz mám dotaz ohledně koupě galvanické žehličky na obličej. Už mně bylo 60 let, a nevím zda je to pro mne vhodné a vzhledem k tomu, že jsem důchodce, tak mne hlavně také zajímá cenová nabídka. Velice děkuji za odpověd na email. Miluš

    OdpovědětVymazat