NuSkin So Summer Collection - 1. týden slevové akce

Každoroční čtyři týdny letních slev u NuSkin začínají právě dnes! V prvním akčním týdnu jsou ve slevě skvělé dlouhodržící tekuté rtěnky Powerlips Fluid, čistící pěna z řady ageLOC, peeling s AHA kyselinami (pomáhající třeba proti pigmentovým skvrnám) a tělový peeling Liquid Body Lufra. Všechny produkty jsou do 24.7. v nabídce s 20% slevou (ke které dostanete ještě dalších 20% slevy v rámci mé distributorské nabídky).

Nakoupit v So Summer Collection se slevou navíc >>>



Co najdete v nabídce pro první týden?

První týden slev trvá od 17.7. do 24.7.2019 (nebo do vyprodání zásob). Které produkty si můžete užít?

Powerlipsky

V první řadě - 5 skvělých odstínů mých milovaných Powerlips Fluid. Včetně dokonale růžové Fearless, kterou určitě znáte z mého instagramu - protože je to nejdokonalejší barva, jakou jsem kdy měla :-)


Powerlipsky na rtech spolehlivě vydrží celý den, neuškodí jim ani jídlo a pití. Jako všechny produkty od NuSkin mají kromě skvělého vzhledu pár funkcí navíc - vaše rty vyživují díky obsahu vitamínu E a avokádového oleje.

Koupit Powerlipsky v So Summer Collection >>>


Fearless - odvážná Hot Pink




Reign - výrazná fialová



Promotion - dokonale přirozená


Confidence - matně hnědá


Explore - letní meruňková


Koupit Powerlipsky v So Summer Collection >>>


Nu Skin 180º® AHA Facial Peel and Neutraliser

Intenzivní chemický peeling s kyselinou mléčnou využijí jak majitelky mladší a problematické pleti, tak i té, na které se již objevují známky stárnutí. Peeling velmi efektivně rozpouští odumřelé buňky, a tím pomáhá jak aknózní pleti s vyrážkami a pupínky, tak i té, na které se již objevují drobné linky nebo výraznější vrásky. Důkladná exfoliace pracuje na snížení výskytu jemných linek a vrásek, zlepšení textury pleti a snížení výskytu pórů. Celá řada 180 navíc pomáhá proti pigmentovým skvrnám.

Koupit AHA Facial Peel v So Summer Collection >>>



Peeling se používá dvoufázově - nejprve na nejméně 10 minut nanesete samotný peeling, poté aplikujete neutralizér. Peeling lze používat až 3x týdně, výsledky jsou patrné po 1-2 měsících používání.


Liquid Body Lufra

Tělový peeling Liquid Body Lufra obsahuje jemně mleté skořápky vlašských ořechů, díky kterým zjemňuje zhrublou kůži na loktech, patách, kolenou... Skvělá je také pro holení nebo před aplikací samoopalovacího gelu.


Koupit Body Lufra v So Summer Collection >>>


ageLOC Gentle Cleanse & Tone

Posledním produktem z prvního týdne je čistící pěna s obsahem patentované složky ageLOC, která v pleti napomáhá restartovat přirozené zdravé procesy a bojuje tak proti jejímu stárnutí. Čistící pěna sama o sobě dodává pleti první dávku ageLOC a zároveň ji připravuje pro další kroky a lepší přijímání pěstících složek. 




Celá So Summer Collection potrvá 4 týdny a objeví se v ní řada skvělých produktů - namátkou třeba "modrý" gel proti celulitidě nebo sada péče o nehty Dr. Dana (v akci bude poprvé od uvedení na trh).

Produkty můžete nakoupit buďto přes mou zvýhodněnou nabídku nebo vlastní VIP účet (pokud ho ještě nemáte, ráda vám ho založím - stačí vyplnit formulář níže a už vždy nakupovat za velkoobchodní ceny).


Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)




Žádné komentáře