NuSkin So Summer Collection - 2. týden slevové akce

Druhý týden So Summer Collection je v plném proudu! Druhý týden má naprosto skvělou nabídku - Gel proti celulitidě, 3-fázová bělící maska, krém proti vráskám Tru Face Line Corrector, mycí pěna z řady 180 a doplněk stravy pro posílení kostí Bone Formula.

Všechny produkty jsou do 31.7. ráno v nabídce s 20% slevou (ke které dostanete ještě dalších 20% slevy v rámci mé distributorské nabídky).

Nakoupit v So Summer Collection se slevou navíc >>>



Co najdete v nabídce pro druhý týden?

Druhý týden slev trvá od 24.7. do 24.7.2019 do 9:00 (nebo do vyprodání zásob). Které produkty na vás čekají tentokrát?

Body Shaping Gel proti celulitidě

Nejlepší gel proti celulitidě, jaký znám! Pomáhá vyhlazovat a zpevňovat povolenou kůži a pomáhá i proti striím a dalším problémům pokožky břicha, stehen, hýždí...

Dá se použít samostatně, nebo společně s galvanickou žehličkou, která jeho efekt znásobuje.




Koupit Body Shaping Gel v So Summer Collection >>>


Tru Face Line Corrector

Kdybyste měli mít jediný krém proti vráskám, je to tenhle. Spolehlivě vyhlazuje jemné vrásky a zjemňuje ty hlubší. Osobně ho používám i jako oční krém.

Line corrector lze zažehlovat galvanickou žehličkou (je polarizovaný), ale skvělou službu vám udělá i bez ní. Kdybyste si z celé So Summer Collection měli koupit jedinou věc - kupte si tenhle krém. Nebudete litovat!


Koupit Tru Face Line Corrector v So Summer Collection >>>


Třífázová rozjasňující maska

Asijská plátýnková maska v té nejlepší verzi. Hydratuje, zjemňuje pleť, pomáhá proti pigmentovým skvrnám a pokožku obličeje krásně projasní a prozáří. V balení najdete 3 kusy.


Koupit Tri-phasic Mask v So Summer Collection >>>


Bone Formula

Doplněk stravy s vitamínem D, který napomáhá správnému vstřebávání vápníku a tím posiluje kosti. Ideální nejen pro sportovce a starší osoby.


Koupit Bone Formula v So Summer Collection >>>


Face Wash z řady 180°

Posledním produktem z druhého týdne je čistící pěna ze skvělé řady 180°. Tu už si v akci bohužel nekoupíte - vyprodala se během prvního dne...



Celá So Summer Collection potrvá 4 týdny a objeví se v ní řada skvělých produktů - namátkou třeba skvělá Polishing Peel nebo sada péče o nehty Dr. Dana (v akci bude poprvé od uvedení na trh).

Produkty můžete nakoupit buďto přes mou zvýhodněnou nabídku nebo vlastní VIP účet (pokud ho ještě nemáte, ráda vám ho založím - stačí vyplnit formulář níže a už vždy nakupovat za velkoobchodní ceny).


Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)




Žádné komentáře