Black Friday u Nuskin

Jen jednou do roka nabízí NuSkin opravdu velké slevy na své nejlepší produkty - na Black Friday, tentokrát tedy 29.11.2019.

Které kousky budou se 40% slevou k dostání letos? V první řadě tělová galvanická žehlička - v balení s polarizovaným gelem a zpevňujícím krémem. Galvanická žehlička zpevňuje pokožku, zbavuje ji celulitidy, strií, vypíná povolenou kůži a odstraňuje další estetické vady.

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>




Používá se po dobu 5 minut na vybrané partie - zpočátku 2x - 3x týdně, postupně lze frekvenci snižovat. Galvanická žehlička od NuSkin je profesionální přístroj, často se používá i v kosmetických salónech. V akci je poprvé po 3 letech - a sleva je opravdu výrazná. (Pokud ji chcete, neváhejte ani minutu - akce trvá do vyprodání zásob a žehličky budou pravděpodobně pryč jako první).

Tělová galvanická žehlička byla můj úplně první nákup u NuSkin - a ani minutu jsem nelitovala, že jsem si ji tehdy pořídila. Výrazně mi pomohla zlepšit stav kůže na břiše po porodu - a používám ji s menší či větší pravidelností dodnes.

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>




V akci jsou také gely k obličejové žehličce a zažehlovací krém proti vráskám Tru Face Line Corrector (lze používat i bez zažehlení). Obojí používám pravidelně a zejména krém proti vráskám si nemůžu vynachválit (gely jsou taky skvělé, ale žehlení poslední dobou trochu flákám :-) ).

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>








Dalším zlevněným kouskem je skvělá vlasová maska Renu Hair Mask. Pomáhá vlasy regenerovat a dodávat jim vše, co potřebují k tomu, aby vypadaly zdravě (podařilo se mi s ní výrazně zlepšit stav vlasů, které mi zničila kadeřnice nevhodným barvením - takže za sebe rozhodně doporučuji :-) ).

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>



Předposledním produktem je třífázová bělící plátýnková maska. O mně víte, že asijské bělící produkty miluju, takže i tohle je za mě jednička. Rozjasňuje, zmírňuje pigmentové skvrny, hloubkově hydratuje.

V balení jsou 4 ks.

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>



Posledním kouskem je lesk na rty AP-24 Smile Pop. Značka shodná s legendární bělící pastou není náhodná - lesk obsahuje částečky, které na rtech vrhají jemné odlesky - díky kterým se pak zuby zdají bělejší. Nepostradatelsný kousek pro každého, kdo fotí usměvavá selfíčka (nebo chce prostě jen vypadat dobře, když vycení zuby... :-) ).

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>



Všechny nabídky platí do vyprodání zásob, doporučuji tedy s nákupem nečekat a přihlásit se hned v 8:00.
Akce končí 29.11.2019 o půlnoci, ale většinou se zboží vyprodá dříve.

Pokud máte VIP účet, sleva se samozřejmě počítá z Vaší snížené ceny
(pokud nemáte, formulář pro založení VIP účtu najdete pod článkem).

Koupit produkty z Black Friday nabídky >>>


Lucie



Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)




Žádné komentáře