Dubnový Ladybox

Kurýr In Time právě dorazil, takže jdeme rozbalovat! Krabice je tentokrát příjemně těžká, což nás příznivce Garfieldovského hesla "hodně hodně hodně!" rozhodně potěší. Obsah jsem tentokrát nafotila sama, čili máte možnost si ověřit, že věta "neumím fotit, proto obrázky stahuju" uvedená v mém profilu, je skutečně opodstatněná :-)

Takže - kdo se chce nechat překvapit, dále už nekouká, kdo chce vědět co tam je, může si prohlédnout rozbalovací fotoreportáž :-)

Krabice má tentokrát růžový nejen kartonový obal, 



ale i všechno ostatní.


Na vrchu již tradiční "dopis od Lady", 


pod ním 6 výrobků v černé vystýlce.



 V největší krabici se schovává sprchový gel Anatomicals, ten můj s vůní mango a papaya. Produkt je podle letáku rozesílán ve více variantách, takže můžete dostat jinou vůni. Ten můj voní každopádně moc dobře.


 Další je příjemně velká tuba Sprchového peelingového gelu proti celulitidě Eveline Slim Extreme 4D Diamond. Tuba má 50 ml, plné balení má obsah 250 ml. Voní taky dobře :-)


 V malé hranaté krabičce s obrázkem měsíční bohyně se schovává úplně růžovoučká rtěnka MeMeMe. Plné balení.


 Další hranatá krabička a pleťový krém  Swissological, v mém případě multi-regenerační (podle vloženého dopisu můžete dostat tento nebo noční). Vzorek má 5 ml, plné balení je 30 ml.
  

A nakonec dvě lahvičky od Kiss My Face - šampón a kondicionér, oba po 29 ml. Plné balení má 325 ml.



 A nesmí samozřejmě chybět obligátní dopis s přehledem výrobků.


 Nu, "malovací" blogeríny budou tento měsíc asi trochu zklamané, já jsem blogerína "mazací", takže se mi obsah krabičky docela líbí a těším se, až to všechno vyzkouším.

Pokračování zítra se SenzaBoxem... :-)

A co vy, objednaly jste si tento měsíc některou krabičku? A jak se vám obsah téhle líbí?


4 komentáře

  1. Žádnou z krabiček jsem neobjednávala, z Ladyboxu mě láká ten veganský šampon a kondicionér a trochu i ta rtěnka od MeMeMe... kdyby byla v jiné barvě, tak vůbec neváhám. :)
    P.S. Pěkně prosím, nešlo by vypnout to ověřování v komentářích? Já jsem strašně tupá na opisování textu z obrázku a vždycky mi děsně trvá, než to vyluštím správně. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě moc nezaujala ta světle růžavá rtěnka, jelikož nejsem blondýna tak radši tmavší, od Anatomicals mi přišel sprcháš růže a jasmín, takže opět na mě moc sladký, mám ráda spíše svěží ovocný vůně. jinak jsem spokojená peeling krásně voní, krémík ráda vyzkouším a šampokny taky moc hezky voní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě už ty boxy poslední dobou nechávají chladnou, už jsem se asi nabažila a raději si za ty peníze koupím přesně to, co chci. Jinak pěkný článek:-)

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Ilka - zkusím se pohrabat v kódu (po mně to nic ověřit nechce, tak to musím prozkoumat...)

    OdpovědětVymazat