Víkendová Link Party

Spousta z vás to zná. Máte krásný, možná docela nový blog, ale moc lidí tam nechodí, protože o vás vlastně nikdo neví. Existuje sice spousta způsobů, jak na sebe upozornit, jako třeba nechávání odkazů v komentářích na jiných webech, ale nejsou moc efektivní a občas to spíš zavání spamováním.

A protože mi občas chodí nějaká ta prosba o sdílení nebo vzájemnou propagaci blogů, rozhodla jsem se uspořádat první víkendovou odkazovou party.

Co to vlastně taková link party je?

Jednoduchá možnost, jak propagovat váš blog na mém blogu a zároveň objevit pár nových blogů, které by vás třeba mohly zaujmout taky, jen jste o nich ještě neslyšeli.

Jak to funguje?

Dole pod článkem najdete tlačítko "Add your link", po jehož stisknutí můžete zadat adresu článku na vašem blogu a vybrat k němu náhledový obrázek. Po potvrzení se odkaz na váš blog objeví tady na mém blogu (v oblasti nad tlačítkem).

Jaké jsou podmínky účasti?

Jednoduché, ale pár jich je.

  1. Váš odkaz musí směřovat na jeden konkrétní článek, ne na celý blog. Odkázat můžete pouze 1 článek na vašem blogu, ne více.
  2. Váš blog, nebo alespoň odkazovaný článek, musí být na téma beaty, fashion, DIY, bydlení nebo vaření. Pokud píšete o něčem jiném, zkuste mi dát v komentářích tip na téma další link party.
  3. Do odkazovaného článku nebo na jiné viditelné místo vašeho blogu (aktuální článek nebo lišta s odkazy) vložíte buďto odkaz na můj blog, nebo obrázek s odkazem na link party (odkaz stačí zkopírovat a vložit, najdete ho pod obrázkem).
  4. Sledovat tento blog přes GFC (tak vám neuteče žádná další link party)
  5. Navštívit co nejvíce blogů, které v link party uvedou svůj odkaz. Proč to? Přece byste nechtěli přijít na party, kde budete celou dobu postávat v koutě a nikdo s vámi nepromluví! Právě díky vzájemným návštěvám se svým blogem seznámíte spoustu nových čtenářů - a naopak třeba sami objevíte něco, co stojí za to sledovat.


Odkazy je možné vkládat až do nedělní půlnoci. Prosím, ujistěte se, že váš odkaz splňuje výše uvedené podmínky, v případě nesplnění bude odkaz smazán.








4 komentáře

  1. To je bazvadný, jdu do toho:) Už jen proto, že díky tomu jsem anrazila na tvůj blog, musím tvou akci podpořit:)

    OdpovědětVymazat
  2. http://littleyoungladies.blogspot.sk/2014/02/diy-mobile-stand.html#more

    OdpovědětVymazat
  3. Je to na mě moc složité, ale dobrý nápad to dozajista je :)

    OdpovědětVymazat