Březnový Eko-Ladybox

 Téma víkendové Link party - výrobek oblíbené značky. Tentokrát s malou giveaway ;-) Začínáme tradičně v pátek v poledne.

Objednání březnového Ladyboxu jsem si docela dost dlouho rozmýšlela, ale musím říct, že rozhodně nelituju konečného rozhodnutí. Krabice je tentokrát opravdu pěkně nabitá.

Eko-box přichází v ekobalení z klasického hnědého kartonu, ve kterém (k mému lehkému zklamání) tentokrát chybí vnitřní hezká krabička. To mě sice trochu mrzí, protože krabičky si schovávám a dál používám, ale na druhou stranu chápu, že u eko edice je šetření obalovým materiálem tak nějak součástí filosofie. I úvodní dopis uvnitř je tentokrát na obyčejném, od pohledu recyklovaném papíře.

A co se schovává pod ním? Jako hlavní "pecku" jsem tentokrát ze dvou možných variant dostala pleťové mléko Dr. Hauschka. V minulé edici jsem se na tuhle značku těšila (a pak byla trochu zklamaná), tentokrát jsem tak trochu doufala ve variantu Raw Gaia, ale velká lahev čistícího mléka mi udělala velkou radost - zejména proto, že mléko aktuálně používám v rámci večerní rutiny podle Chizu Saeki.

Dalším produktem v plném balení je hydratační micelárka od Yves
Rocher. Já jsem sice celkem bohatě zásobená Biodermou, ale tuhle velice ráda vyzkouším. Podle popisu obsahuje javorový cukr, bio agáve a bio vilín - přičemž zejména poslední jmenovaný dokáže s pletí vcelku zázraky.

Dalším kouskem, o kterém jsem si v první chvíli myslela, že je to plné balení, je univerzální krém od Lavery. Vypadá jako klasická plechovka Nivea (ani nevím, jestli se ještě prodává, ale za mých mladých let to byla jasná klasika) - a je to cestovní balení. Plechovka je každopádně naprosto nedobytná, takže si v tuhle chvíli vůbec nejsem jistá tím, jestli budu vůbec schopná krém vyzkoušet (dobývání se dovnitř nehty a stylovým nožíkem "rybička" nezabralo). Krém obsahuje mandlový olej a bambucké máslo, což jsou mé vcelku oblíbené ingredience, zkusím tedy asi požádat muže, aby vzal krabičku útokem a hrubým násilím.

Dva vzorečkové produkty jsou od značky Urban Veda - 20 ml čistící gel s velmi oblíbeným nimbovým olejem a 10 ml čistící denní krém. Společně mají působit na černé tečky a roztažené póry (krom jiného), což jsou přesně dvě věci, které aktuálně řeším. Takže je asi vyzkouším hned oba dva. Mimochodem, to 20 ml balení působí už jako docela pěkně velká tuba :-)

Nakonec ještě pár pytlíčkových vzorečků - aktuální blogová hvězda Kivvi (Denní krém s olejem z maliníku), na kterou jsem moc zvědavá, tělové mléko Weleda a face wash Antiac od Salcury.

K tomu leták od Lavery a slevové kupóny k nákupu a kosmetickému ošetření u Yves Rocher.

Mně osobně se takhle nacpaný Ladybox rozhodně moc líbí a jsem hodně ráda, že jsem se nakonec ke koupi eko-edice nechala vytrvalou masáží na FB a mailu ukecat.

A co vy? Máte taky březnovou krabičku? A jak se vám její obsah líbí?

PS: zítra vyhlašuji malou giveaway ;-) Nezapomeňte se zastavit...


9 komentářů

  1. Tak ti nevím, ale já plechovku z krémem nějak nedobývala :D prostě jsem pootočila víčkem a byla otevřená :) Asi nějaký zvláštní kousek :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se do ní fakt nemůžu dostat. Ani pootočit víčkem skoro nejde - pohne se sotva o kousek a hrozně ztěžka...

    OdpovědětVymazat
  3. Zvláštní :) Tak držím palce, ať se do ní nakonec dostaneš, jelikož obsah vypadá slibně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím souhlasit! Já jsem z tohoto LB naprosto nadšená! Prvotní zklamání z krabičky vystřídala obrovská radost z produktů! Jinak s tou plechovkou jsem také zápasila :-D, nakonec jsem si pomohla vidličkou a už ji mám otevřenou. Tak hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem málem neobjednala protože jsem si říkala Bio kosmetika? To bude zase krabka na nic.... No a teď jsem fakt po dlouhý době s LB strašně spokojená! Asi bych byla zklamaná v případě, že bych místo tonika od Dr. Hauschky objevila to pidi máslo a docela chápu holky, co se nad tím rozčilují. A plechovku s krémem jsem otevřela úplně v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nemám variantu s hauschkou, takže jsem tolik nejásala :D

    http://kraskadne.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Hmmm, to docela chápu - když jsem to počítala, tak boxík s Raw Gaia má skoro o 350,- Kč nižší hodnotu...

    OdpovědětVymazat
  8. Mléko by mě též potěšilo, ale prostě pro mě jsou tyhle boxy zbytečné riziko a adrenalin.
    A nechápu tu filosofii, že náhodně rozdělují víc verzí produktu - jednak to nikdy nebude fér, jednak tuhle dají opačnou věc a tamtomu zas tu druhou a nespokojených bude dost. Kdyby dali všem to samé, nikdo se nemůže dohadovat, nebo si fňukat, že nedostal to druhé, všichni by byli na stejné lodi a podle mě by to bylo lepší :-)
    Takhle to spíš působí, že dancýh produktů se jim podaří vyhandlovat málo, tak jsou nuceni to mixovat.
    Já už jsem zařeknutá nikdy žádný neobjednat a stěži jsem odolala téhle edici a jsem ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  9. No jo, jak řekla má moudrá kolegyně, na téhle krabici si platíš to těšení se. Zbytek za moc nestojí :D ale ne, já měla třeba radost z toho multifunkčního krému. Ale samozřejmě ten zvláštní balzám bych za mléko ráda vyměnila :D

    OdpovědětVymazat