Překvapení z DM boxu

Možná jste zaznamenali, že česká DM drogerie přišla se svou vlastní krabičkou krásy, která už nějakou dobu funguje v Německu. Před pár týdny bylo možné se zaregistrovat a pokud jste měli to štěstí a byli mezi třetinou výherců, ode dneška si můžete krabičku zakoupit za 149 Kč ve vybrané drogerii.

A protože já jsem byla jednou z těch šťastných, můžete se podívat, co se ve žluté krabičce schovává.

Úvodem by se slušelo říct, že krabice je pěkně velká - třeba oproti Ladyboxu zhruba dvojnásobná. Uvnitř se schovával letáček s popisem výrobků a samotné produkty byly pro větší překvapení ještě zabaleny v papíru a převázány modrou saténovou stužkou.

A co jsem tedy v krabici našla?

Jako první se ukázal tónovací fluid na opalování s SPF 30. Výrobek patří k privátní značce DMka Sundance a mělo by jít o limitovanou edici.

Fluid je určen na obličej, má příjemnou květinovou vůni a světle béžovou barvu (vhodná i pro bledule). Obsah lahvičky je 50 ml.

Na fluid jsem docela zvědavá, nabízí se k vyzkoušení jako denní krém s ochranným faktorem.

Další v pořadí na mě vykouknul šampon s kondicionérem (2 v 1), opět od DM značky, tentokrát Balea. Mělo by jít o letošní novinku v řadě po opalování.

Šampon obsahuje výtažky z papáji a kokosového oleje, hodně jemně voní a v tubě ho je 250 ml.

Jako další jsem vytáhla antiperspirant Maximum Protection od Rexony. Tenhle kousek znám - od prvního vyzkoušení ze Senzaboxu žádný jiný nepoužívám (a shodou okolností mi zrovna dneska  ráno došel).

Červenou verzi jsem ještě neměla, protože mám raději antiperspiranty bez vůně nebo alespoň s vůní hodně neutrální. Červená Rexona je květinová, ale vůně mně nijak neuráží, tak ji ráda vyzkouším.

Ve správném beauty boxu samožřejmě nesmí chybět zubní pasta a tak ji najdeme i v tomhle - Colgate Max WhiteOne Optic.

Past mám doma sice zásobu tak na dva roky, ale nevadí. Po téhle by prý zuby měly být okamžitě viditelně bělejší, tak jsem na ni zvědavá :-) Obsah tuby je 50 ml.

Sprchové gely Aroma Ritual od Dermacolu mám kvůli jejich vůním moc ráda, takže výskyt jednoho z nich v boxu mě rozhodně potěšil.

Vůně rebarbory (kterou moc nemusím) a jahod (které zase miluju) je sice trochu zvláštní, ale myslím, že se asi skamarádíme.

V tubě je opět 250 ml.

Na tělo patří i nezbytné mazadlo - tělové mléko Garnier Oil Beauty s mandlovým, růžovým, makadamovým a arganovým olejem.

Mléko má trochu výraznější vůni lehce orientálního typu a za co má u mě velké plus - je s pumpičkou.

V balení se ho opět schovává 250 ml.

Posledním plným výrobkem je rychleschnoucí lak na nehty Rimmel v jasně růžovém odstínu.

Ten jako jediný nejspíš nevyužiju, protože na lakování nehtů mě aktuálně moc neužije.

Balení má 8 ml.

Ve správném beauty boxu samozřejmě nesmí chybět ani nějaké ty vzorečky. V tomhle jsou zastoupeny třemi kousky - Zklidňujícím tělovým mlékem Weleda (tubička, 10 ml), Šamponem Essence Ultime (sašetka, 10 ml) a malou krabičkou se dvěma tampony Ria.

Mně osobně se první česká DM krabička rozhodně moc líbí a myslím si, že ti, kterým se ji podařilo získat, rozhodně nebudou litovat - skladba výrobků v krabičce je zajímavá, ve většině případů jde o novinky a celý box je krásně vyladěný pro letní měsíce. Cena výrobků navíc zaplacených 149 Kč několikanásobně převyšuje.

A jak se DM box líbí Vám? Podařilo se Vám taky ulovit krabičku?


8 komentářů

  1. Taky z něj mám radost, pro mě rozhodně lepší jak Ladybox - jak cenou, tak obsahem :)

    OdpovědětVymazat
  2. podařilo, já jsem mooc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wau vyzera to super, skoda, ze na Slovensku s touto akciou neprisli, alebo o tom aspon neviem :(
    Pozyvam ta do mojej giveaway
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. S obsahem boxíku jsem maximálně spokojená, ovšem ten můj ještě čeká v DM než si pro něj (snad v brzké době) skočím. Už se těším na další boxy. Jen jsem zvědavá, zda ta cena 150 Kč zůstane nebo jí zvednou. Uvidíme.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Nemam a mrzi mito. Skladba je opravdu super!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem nadšená, box nádhernej, velkej, obsah prostě skvělej, jsem nadšená... Hlavně děkuju tobě, ptž jsem se o něm dočetla u tebe na blogu =o)

    OdpovědětVymazat
  7. Je super, snad to neni jen tím, že je to první vydání a chtějí upoutat.

    OdpovědětVymazat