Můj nový oblíbenec

Jsem dlouholetá fanynka časopisů o bydlení a bytovém designu. Každý měsíc číhám na nové číslo Marianne Bydlení a jejich Venkov a Styl mi chodí domů v rámci předplatného.



Jako věrná čtenářka jsem si nemohla nevšimnout toho, že z časopisu najednou bez jediného slova zmizela šéfredaktorka Pavlína Blahotová. Trochu jsem se bála "těch horších" důvodů, které se nabízely jako vysvětlení, jako třeba náhlá nemoc, ale naštěstí se to nepotvrdilo.

Před měsícem mě při cestě na nákup v trafice upoutal růžový nápis Bydlení, nepodobný žádnému z časopisů, který znám. V  regálu v Hypernově ho neměli a tak jsem se po nákupu zastavila v trafice. A vida!

Původní šéfredaktorka a většina jejího týmu připravila úplně nový časopis - Nové proměny bydlení. A je naprosto skvělý! Shodou okolností jsem si první i aktuální druhé číslo přinesla domů společně se svým původním oblíbencem a přes dlouholetou věrnost musím říct, že nový časopis je o dost lepší. Svěžejší, se zajímavějšími proměnami a nápady na sezónní dekorace a zároveň i s větší dávkou příjemného vtipu.





V druhém čísle je navíc nabídka předplatného s moc zajímavým dárkem, a sice knihou Láska prochází kuchyní, která se mi moc líbí, ale za cenu, za kterou se prodává jsem si její koupi dost rozmýšlela. Takže jsem nabídky předplatného s radostí využila a příští číslo už mi dorazí přímo do schránky (knížka je jako dárek do vydání zásob, pak bude nahrazena náhradní ze stejného vydavatelství. podle informace na lince předplatného zatím k dispozici je).





Nová redakce chystá ještě jeden počin a sice časopis Krásný venkov - první číslo by mělo být na stáncích ve čtvrtek (23.10.) a já si pro něj určitě dojdu :-)



Máte také oblíbený časopis? Podělte se se mnou o to, co vás baví číst!





5 komentářů

  1. fiha to su mi novinky, ja kupujem MB uz nejakych 7 rokov a bola som spokojna, tak ak tvrdis, ze toto je este lepsie tak sa na novy casopis tesim, dufam len, ze ho budu predavat aj na SK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho, co píší na FB, tak je v prodeji i na Slovensku

      Vymazat
    2. dnes som pozerala v stankoch ale nikde nic, predpokladam vsak, ze sa to este len rozbehne - predsa len zatial su vonku len dve cisla tak tomu davam cas...

      Vymazat
    3. Mají ho evidentně jen někde - já jsem druhé číslo sehnala až ve třetí trafice. Možná by stálo za to napsat redakci třeba přes FB, jestli vědí, kam ho v okolí distribuovali...

      Vymazat
  2. Ja som nejaky cas registrovala znizujucu sa uroven MB a odchod pani sefredaktorky to dorazil... :-/ ale vcera som si kupila NPB a je vazne super :) skoda, ze mi uslo prve cislo. (Takze da sa kupit aj na Slovensku, ja som moje NPB zohnala v Bratislave v novinovom stanku, v Kauflande Petrzalka.)

    OdpovědětVymazat