Missha korektor pod oči

Na kruhy pod očima jsem v podstatě nikdy netrpěla. Ale dlouhodobé nevyspání s prckem, co má největší hlad v noci, se na mě trochu podepsalo a tak nastal pravý čas najít to správné řešení pro zamaskování následků.



Už delší dobu jsem měla vyhlédnutý korektor od jedné z mých oblíbených korejských značek, které říkám láskyplně Miška :-) a tak jsem se konečně dokopala i k tomu si ho skutečně objednat.

Rozhodla jsem se pro světlejší variantu Light Beige a myslím, že to byla dobrá volba. Korektor je světloučký s lehkým nádechem do růžova, pleť pod očima rozjasní, ale přitom přirozeně splyne se zbytkem make-upu.

Balení je trochu menší, než byste asi podle obrázku čekali Ve víčku má klasický aplikátor, jaký bývá třeba u lesků na rty. Pracuje se s ním dobře - korektor má poměrně tekutou konzistenci, ale ne zase moc tekutou, takže se snadno nanáší na místo a jde dobře zapracovat. Na to většinou používám štětec na make-up (výjimečně prsty).

S výsledkem jsem hodně spokojená - jen se mi po odlíčení stává, že se okolí leká toho, jaké mám pod očima kruhy :-) Kryje totiž fakt dobře.

Kupovala jsem na eBay zhruba za stokorunu, v českém eshopu Misshy jsem ho nenašla.

Čím maskujete kruhy pod očima vy? Klasickým korektorem nebo máte speciální produkt?

4 komentáře

  1. Já ho měla a přišel mi spíš průměrný. Tak nevím. Buď tvoje kruhy nejsou zas tak hrozné, nebo měl před asi 2 lety jiné složení. Já jsem spokojená s NARS radiant creamy concealer a asi u něj už zůstanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že na ty nejbrutálnější jsem dávala 2 vrstvy - ale zabralo to...

      Vymazat
  2. zhodou okolnosti som si ho tiez nedavno kupila, mam ten tmavsi, bala som sa ze ten svetly bde uplne biely (blbe skusenosti s jednym bb). Farba je ok, mozno by mohol byt o trochu menej oranzovy ale inak taky normal, nejak ma nezaujal natolko aby som ho kupila znova. Pre mna je lepsi od skin food salmon...nieco, a ten je podla mna taky mastnejsi a celkovo mne sympatickejsi :-) Ale tento ma zas lepsiu aplikaciu, to musim uznat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, na "lososa" jsem při pořizování úplně zapomněla, a to jsem si na něj předtím taky myslela...

      Jestli je ten tmavší do oranžova, tak jsem moc ráda, že jsem si pořídila ten světlejší :-)

      Vymazat