Výzva 21 dní - kdo jde hubnout se mnou?

Koncem loňského roku se mi podařilo "sundat" parádních 10 kilo. Za necelé 2 měsíce. Spoustě lidí by to stačilo ke štěstí - a já jsem z toho hodně nadšená. Zvlášť proto, že se mi předtím dost dlouho hubnout nedařilo. Ale pravda je, že moje současná váha má k ideální ještě pěkných pár kilo navíc.



Přes vánoce jsem si s hubnutím dala na měsíc pohov - ani ne tak proto, abych si mohla užít kapra a cukroví, ale protože mi po 2 měsících na LCHF (low carb high fat) stravě začala lézt kombinace ryba/tofu/vejce trochu na mozek :-) (jo, když jste na převážně vegetariánské stravě, je Bulletproof strava dost jednotvárná).

Měsíční přechod na "normální" stravu se naštěstí obešel bez "jojáče" (poctivě lupu Tegreen, který na tom má asi celkem zásadní zásluhu).


Každopádně  jsem pevně rozhodnutá zhubnout i ten zbytek - a čím dřív, tím líp. Na novoroční předsevzetí sice moc nevěřím, ale období bez 3 rodinných návštěv týdně (aka začátek ledna) se jinak jeví docela výhodně :-)

První lednový týden nicméně místo celkem striktní Bulletproof skončil takovou "polodietou" (aneb ráno Bulletproof cofee a protein, k obědu LCHF jídlo - a odpoledne záchvat sugar cravings ani ne tak na cukry, jako na kus pečiva...).

Ať o tom všichni vědí!


Tim Ferriss ve Čtyřhodinovém těle (což je knížka, kterou miluju - jako všechno od Ferrisse) doporučuje veřejný závazek - ať o tom všichni vědí!

Čili: řekněte o svém hubnutí co nejvíce lidem - nedovolí vám to vzdát se, než dosáhnete výsledku.

Tak vám to teda říkám :-D




Výzva 21 dní

K posílení motivace jsem dneska vstoupila do 21 denní výzvy s Tomášem Jehličkou. Denní dávka pozitivního hecování s připomínkou do mailu by mi mohla celkem sedět :-)

Prvních 10 kilo jsem dala dolů jen dietou bez pohybu (sem tam párminutová jóga), letos bych zase chtěla začít víc cvičit. Tréninky ve výzvě nejsou každý den, což mi vyhovuje. Před pár lety jsem dala 30 Day Shred podle Jillian Michaels - parádně vytvarovala svaly - a za 2 měsíce měla váhu zpátky i s "bonusem", protože se nasazené tempo dlouhodobě prostě nedalo udržet...


K výzvě existuje i motivační FB skupina (odkaz na ni je v první lekci programu), což je super. Před časem jsem byla v jedné s fitness zaměřením a musím říct, že když se vám denně na zdi objevují fotky lidí před a po a tipy k jídelníčku, celkem slušně to posiluje motivaci jít do toho taky. Nehledě k tomu, že nemusíte složitě vymýšlet, co si dáte k večeři :-D

První "lekci" programu už mám za sebou - tak jsem sama zvědavá, jak budu vypadat za 3 týdny :-)

Co vy? Jdete do toho se mnou? Potkáme se tam!






Žádné komentáře