POWERLIPSky zítra opět v prodeji! Moje zkušenosti?

PowerLips Fluid jdou zítra znovu do prodeje na českém a slovenském trhu - a podle všeho už by měly v nabídce zůstat. Já je používám od půlky prosince, kdy se objevily v prvním předprodeji - takže pokud vás zajímá, jaké doopravdy jsou, čtěte dál...

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>



Vykecám to na sebe rovnou - já, která si nikdy nemalovala pusu, protože mi žádná rtěnka nevydržela déle, než půl hodiny - jsem závislá. Totálně. Občas se maluju i doma :-) - jen tak pro radost...


Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>


První barva, kterou jsem musela mít, byla Ruler. Sytá, středně tmavá červená, s metalickým efektem. Dokonale výrazná (na mě trochu hodně, ale i tak ji miluju). Ne tak tmavá, aby na mých užších rtech nevypadala dobře. Prostě láska.
PowerLips Fluid - Ruler
Na večer je dokonalá, na den to chce trochu slabší vrstvu.

Já a Ruler :)


Pak mi doma zůstalo pár kousků z objednávky pro kamarádku, které se nakonec podařilo v předprodeji objednat přímo. Nakonec jsem neodolala a vykutala si z ní další dva kousky - Reign a Persistence.

PowerLips Fluid - Persistence



Persistence je nejpodobnější přirozenému odstínu mých rtů. Perfektně je zvýrazňuje, ale přitom vypadá hodně přirozeně. Na denní nošení úplně geniální.
PowerLips Fluid - Reign
Reign je naopak hodně výrazná růžová. Od začátku mě strašně lákala, ale zároveň jsem se té barvy trochu bála - je fakt hodně sytá a výrazně barevná. No, aktuálně je to můj nejoblíbenější odstín :-) Vzhledem k sytosti odstínu je trochu náchylnější na přesné nanesení - ale cítím se s ní naprosto fantasticky. Nepřehlédnutelně.

Koupit Powerlipsky se slevou 25% >>>

Drží? Nedrží? Jaká teda je?

Obecně - drží fakt dobře. Jako někdo, komu rtěnky obecně nedrží, mám po každém napití tendence kontrolovat, jestli ji není potřeba opravit. Není.



Vydrží pití, jídlo, lehkou líbačku :-) Povoluje pouze pod dotekem výrazně mastnějšího jídla (chleba s máslem jsem nezkoušela, ale moje oblíbené Bulletproof Coffee s máslem a kokosákem trochu škody napáchat dokáže. Salát s oliváčem rtěnka přežije v pohodě).

Rtěnka se dá hodně dobře vrstvit, lehká vrstva je ideální na den, silnější na večer nebo pro výraznější look. Osobně ji nanáším štětečkem, protože tou "houbičkou na tyčce" (alias aplikátorem), co je přímo ve rtěnce, se prostě nenamaluju. Nejen u PowerLips Fluids - obecně. Nicméně na rychlé přejetí a případnou lehkou opravu nebo nanesení další vrstvy mi stačí. Pro základní líčení nanesu trochu aplikátorem na střed rtů a štětcem vykreslím kontury a rozetřu (případně barvu doberu štětce přímo z houbičky). Většině lidí asi stačí aplikátor, já jsem prostě zvyklá na štětec...

Co obtisky?

Běžná lehká vrstva je nedělá. Po zaschnutí na rtech je možné rty pro jistotu lehce obtisknout do ubrousku - ale v podstatě to není potřeba.

Při nanesení větší vrstvy se obtiskům na skleničkách úplně nevyhnete, ale na rtech to v podstatě nepoznáte - barva drží. Vrstvu to chce trochu vychytat, ale tak na 3 vyzkoušení už budete vědět, kolik toho na rty nanést.

Zkoušela jsem ji i s leskem (u matné rtěnky zcela jasná volba :) ) - drží pořád slušně, ale už to není na 100%.  Super je naopak kombinace s Lip Plumping Balm (alias balzámem nejen pod rtěnku, který rty trochu "přifoukne").

POWERLIPSky za lepší cenu

PowerLips Fluid se dají koupit pouze na webu Nuskin (nebo u registrovaných distributorů).

Jako čtenářky InTheSkyWithDiamonds je můžete mít za výhodnější cenu pro VIP zákazníky (stejně, jako cokoliv dalšího od NuSkin). Stačí vyplnit formulář a já vám založím VIP účet a pošlu přístupy (registrace přímo na webu NuSkin tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny).

PowerLips Fluid - odstíny
Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje...



Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.


2 komentáře

  1. No vypadají lákavě, to rozhodně. Mají hezký výběr odstínů. Až budu doma v Čechách, musím se na to podívat a případně objednat :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na britský trh přijdou zítra také, dokonce s o trochu lepší cenou :-) Registrace má NuSkin mezinárodně platné (dá se objednat jen ze země, kde je doručovací adresa - ale jestli je účet český nebo britský, na tom nesejde). Takže není potřeba čekat :-)

      Vymazat