NU So Summer Collection - první slevový týden

NuSkin nemívá slevové akce často - ale když už, tak stojí za to. 16. července začíná první týden letní slevové smršti So Summer Collection. Každý týden až do 13.8. bude v nabídce 10 produktů s 20% slevou (ke kterým můžete dostat ještě VIP slevu ve zhruba stejné výši - více pod článkem).

Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny

Co je tedy v nabídce první týden?


Kdybych měla z celé nabídky vybrat jediný produkt, který byste určitě měli mít (a že by se mi jen 1 vybíral hodně těžko), bude to:

Epoch Sole Solution


Naprosto geniální krém na chodidla a popraskané paty, letní must have. Fantasticky vyživuje kůži na nohách, která v létě dostává docela zabrat. Navíc - všichni chceme pěkné paty do letních bot.

Krém je hutný, ale ne mastný, dobře se vstřebává, krásně voní - a působí hodně rychle. Ze začátku se používá 2x denně. Během pár dní uvidíte rozdíl, do týdne budou vaše paty nejspíš úplně v pohodě.

Psala jsem o něm tady, pokud chcete vědět trochu víc...


🌺 10 skvělých letních produktů se slevou 20%. 🌺 Letní SO SUMMER collection od NuSkin. První slevový týden začíná 16. července. Kdybych měla vybrat jediný produkt, který z téhle kolekce potřebujete? Vybíralo by se mi hodně těžko (vážně jen jeden?) - ale Epoch Sole Solution. Naprosto nejgeniálnější krém na chodidla a paty, který jsem kdy měla. ... Řekni si o VIP ceny - pošlu Ti slevový kód na akci. Více info pod linkem v profilu nebo na http://bit.ly/vipnu ... ... ... #nuskin #epoch #skintastic #skintasticproducts #intheskywithdiamonds #sosummer #sosummercollection #blogger #beautyblogger #beautybloggers #influencer #products #lifestyle #lifestyleblogger #influencerstyle #followers #instabeauty #beautyproducts #makeup #followme #instablogger #solesolution #nutravel
Příspěvek sdílený Lucie Haberlová (@skintastic_products),




Z řady Epoch je v nabídce prvního týdne ještě jeden produkt:

Ava Puhi Mony

Šampón s lehkým kondicionérem s výtažkem z květu Ava Puhi. Ava Puhi roste v Polynésii a vlasům dodává fantastickou jemnost a lesk. Působí ale i na jejich posílení, což se v létě hodí - vlasy dostávají zabrat od slunečního záření, vody, mořské soli...však to znáte.




Můj další favorit z téhle kolekce (který se chystám vzít útokem alespoň po 3 kusech) jsou

Krémy z řady Tru Face

Konkrétně oční krém Ideal Eyes a krém proti vráskám Line Corrector. Na anti-aging je NuSkin to nejlepší, co znám. Je to jejich stěžejní zaměření a dělají to neskutečně dobře (stačí se podívat, jak vypadají lidé na NU akcích - žádné vrásky, pevná pleť, věk nemáte šanci odhadnout).




Tru Face Line Corrector je krém pro korekci vrásek, který se dá používat buďto samostatně, nebo s galvanickou žehličkou (program 3). Nejdříve se používá 2x denně - pokud máte jen jemnější vrásky, bude vám stačit zhruba měsíc. U hlubších vrásek počítejte se 3 měsíci. Po dosažení žádoucího výsledku se používá podle potřeby, aby pokožka vydržela vypnutá.



Další letní pecka?

Face wash a sérum z řady 180˚

Tahle řada je nejznámější díky schopnosti odstraňovat pigmentové skvrny. Zároveň má ale skvělý anti-agingový efekt (před příchodem řady ageLOC® byla právě stoosmdesátka tím nejlepším, co měl NuSkin v nabídce - a pořád platí, že je to skvělá řada).

V So Summer collection budou 2 nejoblíbenější produkty z téhle řady. Na lehkou pigmentaci, které se chcete zbavit, obvykle bohatě stačí právě Face Wash (používá ho i většina lidí, kteří čistí pleť s LumiSpa, jako doplňující péči. Protože je to prostě TOP záležitost).



Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny

Sérum je samozřejmě silnější - a pokud vás trápí rozsáhlejší nebo tmavší pigmentové skvrny, sáhněte právě po něm.



Kosmetiku zastupuje ještě jeden produkt:


AgeLoc® Tru Face Essence Duet


Tenhle mazlík vyhrál loňské Pure Beauty Awards v kategorii Premium Skin Care Product (letos má NuSkin mezi vítězi LumiSpa).

Jedná se o kombinaci krému a séra, určenou zejména k ošetření krku a dekoltu. Ne nadarmo se říká, že na krku je věk vidět nejdřív - a většina z nás péči o tuto oblast dost podceňuje.



Slevovou akci pro první týden uzavírají 2 výživové produkty Pharmanex:


Probiotika Pro-B a komplex pro zdravé kosti Bone Formula

Probiotika jsou must-have, pokud se chystáte do Egypta nebo podobných končin, proslavených faraonovou pomstou a dalšími trávícími problémy. Podle hesla "better safe than sorry" doporučuji brát před, během dovolené, i po...

Bone Formula je komplex pro zdravé a pevné kosti - obsahuje vitamíny D a K2, a samozřejmě vápník, který je díky ostatním složkám velmi dobře vstřebatelný. Hodně dobrý přípravek pro sportovce nebo starší osoby, které chtějí předejít řídnutí kostí.



Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny

Každý týden bude v nabídce ještě jeden praktický letní produkt. V prvním týdnu je to lahev s citrusovačem a oddělenou přihrádkou na ovoce nebo bylinky (mám ji v červené barvě a je boží :-)

Slevová akce začíná 16.7. a bude trvat přesně týden (nebo do vyprodání zásob) - po týdnu ji vystřídá další desítka produktů. Slevu 20% dostanete po zadání slevového kódu v košíku (objednávku můžete spojit i s produkty, které v akci nejsou).


Pokud ještě nemáte VIP ceny a slevový kód na akci, pod článkem najdete návod, jak na to :-) 

Jestli už ode mě VIP ceny máte, kód na akci najdete v e-mailu (pokud nedorazil, určitě mi napište - pošlu vám ho znovu).





Chcete nakoupit v akci So Summer Collection s 20% slevou? A navíc mít skoro o čtvrtinu levnější ceny na vše v e-shopu NuSkin (včetně již zlevněných výrobků)?

Vyplňte formulář níže a já vám zařídím VIP zákaznický účet - bez závazků či jakýchkoliv povinností pro vás. Zároveň ode mě dostanete slevový kód na akci So Summer Collection.
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 




Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)








Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.




Žádné komentáře