NU So Summer Collection - třetí slevový týden

První dva slevové týdny u NuSkin jsou za námi - třetí dnes začal. Co si můžete pořídit s 40% slevou, když využijete akci a VIP ceny?

V obou předchozích kolekcích se některé produkty vyprodaly před koncem týdne. Pokud bych si měla tipnout, který produkt tenhle osud postihne tentokrát, bude to rozhodně Epoch® Glacial Marine Mud - pokud vám v koupelně chybí, doporučuji neváhat ani minutu :-)

Stránka prodejní akce

S 20% slevou (ke kterým můžete dostat ještě VIP slevu ve zhruba stejné výši a dostat se tak na nějakých 40% - více pod článkem) můžete tenhle týden koupit tuhle desítku:
Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny


Čím začneme tentokrát? Jednoznačně produktem, který už jsem zmínila výš:

Epoch Glacial Marine Mud


Tuhle masku jsem docela dlouho ignorovala - prostě bahno na obličej, produkt, který má v nabídce každá druhá firma... No - tak ne :-)



Jak na klasické masky moc nejsem, tak na tuhle už nedám dopustit - a naprosto chápu, proč patří k totálně nejoblíbenějším produktům, které NuSkin v nabídce má. 

Takže, co to dělá?

Glacial Marine Mud dokáže naprosto dokonale vyčistit pleť. Po nanesení zaschne - a během chvilky se na ní začnou objevovat skvrny v oblasti T-zóny a případně dalších mastnějších oblastí. To vytahuje z pleti přebytečnou mastnotu (a všechny nečistoty na ni navázané)

Když ji po 20 minutách smyjete, bude vaše pokožka dokonale vyčištěná a hebká, zmenší se póry a pleť bude krásně vypnutá. Nevěřila bych, že to řeknu, ale v čištění pleti je lepší, než Pilaten nebo korejské proužky na nos. Po těch vždycky pleť postřebuje dočistit - po Marine Mud ne.

Počítejte s tím, že těsně po masce bude pleť lehce zarudlá a bude chtít dodat hydrataci

S touhle maskou mám ještě jednu zkušenost - jako příležitostný atopik. Po vyloupání ekzému jsem ji nanesla na "šupiny" postiženého místa (kdo to znáte taky, asi víte, jak dlouho se kůže po ekzému hojí) - a po smytí bych nepoznala, že tam ekzém byl. Šupinatá kůže pryč, všechno hladké. 
Přímo na ekzém ji zatím vyzkoušenou nemám, naštěstí zatím nebyla příležitost :-)


🌺 Dalších 10 skvělých letních produktů se slevou 20%. 🌺 Letní SO SUMMER collection od NuSkin. Produkt, který se tenhle týden vyprodá jako první? Tipuju na Epoch Glacial Marine Mud - dokonalou čistící masku. Odstraňuje přebytečnou mastnotu, stahuje póry, vypíná a zjemňuje pleť. že tenhle produkt dělá každá druhá firma? Nevěřte tomu. Nedělá. ... Ulovte ji, dokud je! ... S VIP cenou o 40% levnější! Řekni si o VIP ceny - pošlu Ti slevový kód na akci. Více info pod linkem v profilu nebo na http://bit.ly/vipnu ... ... ... #nuskin #epoch #skintastic #skintasticproducts #intheskywithdiamonds #sosummer #sosummercollection #blogger #beautyblogger #beautybloggers #influencer #products #lifestyle #lifestyleblogger #influencerstyle #followers #instabeauty #beautyproducts #makeup #followme #instablogger #solesolution #nutravel #marinemud #mudmask
Příspěvek sdílený Lucie Haberlová (@skintastic_products),



U masek ještě zůstaneme...

Polishing Peel Skin Refinisher

Mikrodermabraze v tubě. Jako fakt. Pokud vaše pokožka potřebuje mohutné osvěžení a oživení, tohle je produkt pro vás.

Jak to funguje?

Masku nanesete v tenké vrstvě na celý obličej, kromě citlivých očních partií (jak mám tendence tuhle radu ignorovat, tak tady je fakt vynechte). Jakmile začne zasychat, což je během 30 - 60 vteřin, jemně ji "zgumujte" z pleti dolů. To je všechno. Super efektivní rychlovka.

Vaše pleť bude vypadat mnohem lépe - Polishing Peel odstraní odumřelé buňky, pokožku vypne, změnší póry... V téhle míře to žádný peeling nebo běžná maska nedokáže.

Pokud máte hodně citlivou pleť, můžete masku po zaschnutí místo odrolení jemně smýt.

Kdybyste si z obou masek měli vybrat jen jednu? Kupte si obě. Vážně. Nebudete toho litovat.



O oblíbenosti obou masek něco vypovídá i to, že jsou obě součástí NU Beauty Boxu. Stejně, jako další 2 kousky.

Nu Colour Contouring Lip Gloss

Tenhle produkt už ode mě z blogu znáte. Zachránce mizejících kontur rtů a můj miláček, bez kterého nedám ani ránu. Celou recenzi si můžete přečíst tady.




A ten druhý kousek?

Nu Colour Curling Mascara

NU Colour Mascara opět drží základní filozofii dekorativky NuSkinu - když už to máš celý den na obličeji, proč by to měla být jen barva?

Řasenka krásně prodlužuje řasy a zároveň jim dodává výživu, aby dobře rostly a nelámaly se (v nabídce má NuSkin i speciální sérum podporující růst řas, které tuhle práci zvládá ještě o něco lépe).

Řasenka je skvělá i pro ty, kdo mají citlivé oči. Nedráždí a je snášená opravdu dobře.






U dekorativky ještě chvilku zůstaneme.

Bronzing Pearls a Kabuki Brush

Přiznávám se bez mučení, že bronzující perly vyzkoušené nemám - držím si i v létě svůj "bledule look" a moc nebronzuju :-) Ale oblíbené jsou docela dost (a blbou kosmetiku NuSkin nedělá), takže jestli je to váš produkt, směle do nich... :-)




Z výživových doplňků se do akce tenhle týden dostal jen jeden:

R2 Night

R-dvojka jsou bobule určené k posílení celkové vitality a udržení dobrého zdravotního stavu nejlíp až do smrti :-) V akci je varianta Night, v běžné nabídce je i denní varianta (obě dohromady se dají koupit za trochu vylepšenou cenu).

Osobně beru obě - noční varianta je určená na posílení přirozené noční detoxikace, pomáhá s kvalitnějším spánkem a snadným usínáním. A taky velmi pozitivně ovlivňuje sexuální apetit :-)






Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny
Ani tenhle týden nechybí nějaký ten anti-aging...

ageLOC Future Serum

Future Serum je produkt s největší koncentrací složky ageLOC, která působí na gen způsobující stárnutí - a dokáže ho na čas "vypnout". Tím rapidně zpomaluje procesy stárnutí pleti a způsobuje mladší a zdravější vzhled pokožky (jo, u lidí, co jedou na NuSkinu se věk odhaduje fakt špatně :-).





Složku ageLOC obsahuje i další produkt:

ageLOC Transforming Night


Když sérum, tak krém - který sérum v pokožce uzavře a umožní mu působit. AgeLOC Transforming Night je už podle názvu noční krém a je opravdu hodně hydratační. Pomáhá efektivně vyhlazovat vrásky a vypínat pleť, zjemňovat póry - prostě všechno, co časem začne pokožku trápit.

Jestli je vám 20, tak tuhle dvojku nepotřebujete. Pokud se blížíte ke čtyřicítce a výš, tak vám ji určitě doporučím.


Pokud to vaše pleť se stárnutím zatím nepřehání, mohl by se vám líbit tenhle produkt:

Celltrex Ultra Recovery Fluid


Celltrex Fluid je také sérum, ale lehčí (denní i noční). Je založené na přírodních složkách a zaměřuje se na antioxidační ochranu pleti, a její pevnost a pružnost.




I tentokrát je v nabídce jeden značkový produkt - tenhle týden je to sada kartáčů na vlasy.


Slevová akce začíná 30.7. a bude trvat přesně týden (nebo do vyprodání zásob) - po týdnu ji opět vystřídá další desítka produktů. Slevu 20% dostanete po zadání slevového kódu v košíku, objednávku můžete spojit i s produkty, které v akci nejsou (produkty nelze zadat do ADR objednávky).




Pokud ještě nemáte VIP ceny a slevový kód na akci, pod článkem najdete návod, jak na to :-) 

Jestli už ode mě VIP ceny máte, kód na akci najdete v e-mailu (pokud nedorazil, určitě mi napište - pošlu vám ho znovu).





Chcete nakoupit v akci So Summer Collection s 20% slevou? A navíc mít skoro o čtvrtinu levnější ceny na vše v e-shopu NuSkin (včetně již zlevněných výrobků)?

Vyplňte formulář níže a já vám zařídím VIP zákaznický účet - bez závazků či jakýchkoliv povinností pro vás. Zároveň ode mě dostanete slevový kód na akci So Summer Collection.
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 




Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)








Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.






2 komentáře

  1. Jooj všetko vyzerá bombovo až si človek nevie vybrať čo by bolo lepšie aby nezruinoval svoj finančný rozpočet :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě určitě Glacial Marine Mask a Contouring Lip Gloss. A když to vyjde, tak i Polishing Peel a řasenku. :-)

      Vymazat