Poslední týden So Summer Collection

Slevová akce So Summer Collection jde tenhle týden do finále. Které kousky jsou ve slevě tento týden?

Jak už jsem psala v minulém článku, TOPkou tohoto týdne je bělící zubní pasta AP24, která je také mým kandidátem na produkt, který se vyprodá před koncem týdne :-) Vaší pozornosti by ale neměl ujít ani Plumping Lip Balm (když přišel před rokem na český trh, byl vyprodaný během necelé hodiny).

Stránka prodejní akce

S 20% slevou (ke kterým můžete dostat ještě VIP slevu ve zhruba stejné výši a dostat se tak na nějakých 40% - více pod článkem) můžete tenhle týden koupit poslední desítku produktů:
Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny


Bělící pasta AP 24

AP24ku prostě zbožňuju. Je to bělící pasta, která dokáže bílou vykouzlit i na zubech, které samy od sebe bílé fakt nejsou. Zuby čistí opravdu dobře - efektivně je zbavuje veškerého plaku a chrání před kazy i zubním kamenem (pochvalu od zubaře na tohle téma dostávám od chvíle, kdy jsem s ní začala čistit).


Zuby po pastě AP24 zůstávají dokonale hladké - pro mě je ten pocit srovnatelný s vypískováním na hygieně pomocí AirFlow.

Pasta má příjemnou mátovo-vanilkovou příchuť (příjemnou, žádný chemický rádoby-vanilkový koktejl :-) ) a na vyčištění zubů jí stačí skutečně málo, zhruba malý hrášek.

Pokud o ní chcete vědět víc, psala jsem o ní samostatnou recenzi.




I druhý TOP výrobek už jsem zmiňovala výše:

Lip Plumping Balm

Lip Plumping Balm je hluboce hydratační balzám na rty, který je dokáže viditelně "přifouknout". Pomáhá mu v tom mátový olej, který na rtech po nanesení jemně a příjemně chladí (což je zvlášť v aktuálních vedrech hodně příjemné).

Balzám se dobře nanáší, takže není problém ho přes den doplnit. Rty opravdu dobře vyživuje, hodí se tedy i jako prevence ztrácejících se rtů a ustupujících kontur (na NU akcích mají tenhle balzám běžně v kapse i muži, což mě docela překvapilo. Právě proto, že předchází zužování rtů, kterému se jinak s věkem prostě nevyhnete).

Balzám se dá kombinovat s leskem či rtěnkami, takže větší rty nemusíte mít jen v přirozené barvě.

I o tomhle produktu už jsem psala v jednom z předchozích blogů.



Dalšímu kousku nikdo neřekne jinak, než Rybičky :-)

ageLOC® Tru Face® Essence Ultra

Kapsle Tru Face Essence Ultra obsahují velmi účinné sérum s obsahem Ethocynu. Ethocyn je jediná látka ve světě anti-aging kosmetiky, která dokáže v pleti obnovovat elastin. Ten je zodpovědný za pružnost a pevnost pokožky - a právě kvůli ztrátě elastinu pokožka s věkem ochabuje.

Kromě Ethocynu v něm najdete i složku ageLOC, která dokáže na pár dní "vypnout" gen způsobující stárnutí.

Jedna kapsle stačí na ošetření celého obličeje, nebo dekoltu a hřbetu rukou. Kapsle se používají 2x denně - ráno a večer.

Výsledky jsou vidět během jednoho týdne a zpevnění pleti je opravdu výrazné.

Jen pro jistotu - nepolyká se to :-)




U produktů s ageLOC ještě chviličku zůstaneme. Obsahují ho i 3 následující produkty...

ageLOC® Gentle Cleanse & Tone

Čistící pěna spojující čištění pleti a tonizaci - se složkou ageLOC, která pleti dodává anti-agingové složky, bojující proti vráskám a dalším znakům stárnutí pleti.






Dalším ageLOC kouskem je...

ageLOC® Radiant Day SPF 22

Lehká hydratační emulze s ochranným faktorem, opět s ageLOCem - a tedy efektem proti vráskám.

Emulze je ideální na léto a všeobecně pro všechny, kdo ještě nemají problémy způsobené stárnutím pleti, ale chtějí o ni včas správně pečovat (Chizu Saeki doporučuje hutnější krémy až pro starší pleť, pro tu mladší pak rozhodně lehčí emulzi).


ageLOC obsahují i výživové doplňky. Pro tento týden je v akci

R2 Day

R-dvojka byla v akci i munulý týden - tentokrát je to ale denní varianta. Pomáhá dodat energii na celý den a celkově posiluje organismus a bojuje proti stárnutí. Hlavní složkou je houba Cordyceps, která posiluje imunitu, pomáhá snižovat cholesterol, podporuje plíce, zlepšuje stav a vzhled pokožky...

V nabídce je i varianta Night, která podporuje noční detoxikaci (obě dohromady se dají koupit za trochu vylepšenou cenu).






Slevový kód pro So Summer Collection a VIP ceny

Z výživových doplňků je tenhle týden v akci ještě 

LifePak

LifePak jsou tablety s vitamíny a minerály, dodávající tělu potřebnou mikrovýživu. Obsahují přírodní vitamíny (tedy ne syntetické, obsažené v běžných vitamínových doplňcích), v optimálních dávkách s ohledem na jejich reálnou vstřebatelnost. Lidskou řečí to znamená, že řada látek je obsažená v mnohem vyšší, než 100% doporučené denní dávce. Nebojte, nepředávkujete se. Většina toho, co v doplňcích přijmete, totiž vyjde bez vstřebání z těla ven močí. Proto 100% doporučená denní dávka často nestačí - vstřebá se z ní totiž jen zlomek. LifePak je navíc sestavený tak, aby jednotlivé složky vzájemně podporovaly svůj účinek.



LifePak je uvedený i v americké Physicians’ Desk Reference, což je velmi obsáhlá kniha o lécích a dalších farmaceutických produktech, určená americkým lékařům. Dostanou se do ní pouze produkty s vysokým standardem kvality, u nichž studie prokázaly deklarované účinky.

V akci lze LifePak koupit pouze samostatně, pro lepší účinek je ale ideální brát ho společně s Marine Omega (některé vitamíny jsou rozpustné v tucích - takže je dobré jim ho dodat :-). Kompletní balíček se dá koupit za zvýhodněnou cenu celoročně, s výhodami ADR objednávky z něj navíc dostanete 20% zpět v produktových bodech určených na další nákup (informaci, jak se to dělá, posílám všem VIP zákazníkům registrovaným přes formulář pod články). 


Pomalu se blížíme do finále...

Balancing Shampoo


Vlasová řada NuSkinu je prostě boží. Já osobně nedám dopustit na masku, která mi dokázala vyrobit krásné vlasy i poté, co mi je kadeřnice dost ošklivě poničila při barvení (když chci opravdu hloubkovou regeneraci, nechávám ji na vlasech zhruba hodinu).

V akci je tenhle týden šampón z vlasové řady. Je čistící, ale zároveň hydratační. Kromě samotné péče o vlasy pomáhá zlepšovat stav vlasové pokožky.

A nakonec...

Moisture Restore Intense Moisturizer


Hluboce hydratační krém pro zralou pokožku, s obsahem aloe vera, NaPCA (tu už znáte z hydratačního spreje) a dalších hydratujících a vyživujících složek.




Nechybí samozřejmě ani značkový produkt - pro tento týden elegantní tmavá kosmetická taštička.

Slevová akce začíná 6.8. a bude trvat přesně týden (nebo do vyprodání zásob). Vzhledem k tomu, že se jedná o poslední týden So Summer Collection, další už následovat nebude,

Slevu 20% dostanete po zadání slevového kódu v košíku, objednávku můžete spojit i s produkty, které v akci nejsou (produkty nelze zadat do ADR objednávky).





Pokud ještě nemáte VIP ceny a slevový kód na akci, pod článkem najdete návod, jak na to :-) 

Jestli už ode mě VIP ceny máte, kód na akci najdete v e-mailu (pokud nedorazil, určitě mi napište - pošlu vám ho znovu).





Chcete nakoupit v akci So Summer Collection s 20% slevou? A navíc mít skoro o čtvrtinu levnější ceny na vše v e-shopu NuSkin (včetně již zlevněných výrobků)?

Vyplňte formulář níže a já vám zařídím VIP zákaznický účet - bez závazků či jakýchkoliv povinností pro vás. Zároveň ode mě dostanete slevový kód na akci So Summer Collection.
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 




Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)








Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.






Žádné komentáře