Dr.Dana - záchranná sada pro nehty

Větu, se kterou jsem o péči o nehty Dr. Dana slyšela poprvé, si dodneška pamatuji.
"NuSkin nebude prodávat péči o nehty do té doby, dokud nebude mít ten nejlepší produkt na trhu. "

No, tak už ho má - a od včerejška je k dostání i na českém trhu. Meet Dr. Dana :-)


Péče o nehty Dr. Dana není jen další sada pilníků a nějakého mazání v tužce k tomu (pár podobných už jsem vyzkoušela, a žádná pecka to nebyla). Tuhle sadu jako jedinou na světě vyvinula dermatoložka, která se specializuje právě na nehty, jejich problémy a léčbu - Dr. Dana Stern.

Koupit balíček Dr. Dana se slevou 20% >>>


Sada se zaměřuje nejen na to, aby nehty vypadaly lépe a leskly se - ale zejména na to, aby byly zdravější, silnější a nelámaly se. K tomu využívá 3 kroků - exfoliace, hydratace samotných nehtů a výživy nehtové kůžičky.

Prvním krokem ošetření je aplikace přípravného prostředku s kyselinou glykolovou. Ta nehty připravuje na následnou exfoliaci. Nanáší se na čisté, nenalakované nehty, kde se nechá zcela zaschnout. Jedna kapka stačí na ošetření 5 prstů.

Poté se nehty postupně zbrousí třemi plochami pilníku s různou hrubostí. Ty jsou (narozdíl od levných pilníků z drogerie) pečlivě vybrány s ohledem na strukturu lidských nehtů - tak, aby účinně exfoliovaly, ale zároveň nehty nepoškozovaly (víte o tom, že většina leštících "kostek" a pilníků v běžném prodeji je určená na akrylové nehty - a ty lidské může výrazně poškodit?)

Exfoliace společně s kyselinou glykolovou neslouží pouze k naleštění nehtů, ale hlavně k tomu, aby se z jejich povrchu odstranily jakékoliv známky jejich poškození - a výživa poskytovaná v třetím kroku se tak dostala tam, kam má.

Posledním krokem je hloubková hydratace. Ošetřující přípravek ve stříbrné tužce obsahuje vše, co nehty potřebují ke svému zdravému a silnému růstu. Hydratační přípravek obsahuje řadu přírodních olejů (namátkou kokosový, rakytníkový, meruňkový, rozmarýnový...) a kromě péče a výživy nehtům poskytuje také dokonalý lesk.



Celá sada se používá 1x týdně a ošetření trvá cca 10 minut. Pokud chcete, můžete nejjemnější stranu pilníku a hydratační přípravek (krok 3) používat i častěji - ale ne více, než 1x denně.

Sada Dr. Dana se dá zakoupit přímo v e-shopu NuSkin - jako čtenáři blogu In The Sky With Diamonds máte tradičně možnost využít moji zvýhodněnou nabídku s 20% slevou.

Koupit balíček Dr. Dana se slevou 20% >>>



Dr. Dana Stern k této sadě natočila čtyřminutové video, kde vysvětluje, jak sadu používat - a proč je právě tato sada jiná, než běžně dostupná ošetření z drogerií a parfumérií.



Sada si dokáže poradit i s nehty s výraznějším povrchovým poškozením - jako třeba v tomto případě:


Moje nehty si perfektní péči rozhodně zaslouží :-) A co ty vaše?











Ještě nemáte VIP ceny na produkty NuSkin - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.

3 komentáře