Ustupující pigment na rtech - co s tím?

Noční můra pro ženu s úzkými rty? Okamžik, kdy se z jejich okrajů začne vytrácet pigment.



Tak přesně tuhle chuťovku jsem řešila zhruba před rokem. Stála jsem před zrcadlem, koukala na horní ret, na kterém už prakticky nebyla vidět horní hranice - a přemýšlela, jestli se to dá řešit něčím jiným, než permanentním make-upem...

Skvělá představa - je mi přes třicet, a pusu mám jako důchodkyně.

Přiznávám, že dobře mi z toho v tu chvíli fakt nebylo...

Contouring Lip Gloss

Byla jsem tehdy čerstvě registrovaná u NuSkin a mezi kolegy zrovna běžel totální hype kolem Plumping Lip Balm - balzámu na rty, který je díky mentolovému oleji a dalším složkám trochu "přifukuje". V letním předprodeji se o něj strhla totální bitka - ale mě to dovedlo k jiné věci...

NuSkin se u produktů drží jednoduché filosofie: "když už to máš celý den na obličeji - proč by to měla být jen barva?". A v nabídce má i konturovací lesk na rty.

VIP ceny na produkty NuSkin

Tenkrát jsem měla vyzkoušenou jen galvanickou žehličku a na "zázračné" kosmetické produkty moc nevěřila, ale pravda je, že zrovna tohle NuSkin fakt umí :-) (překvapuje mě to dodneška...)

Takže moje druhá objednávka zněla: tělový gel pod žehličku, bělící zubní pasta AP24 a Contouring Lip Gloss v barvě Sweet Pink.


Jo, vím, že každá fotka je v trochu jiném světle - ale ten rozdíl na konturách je i tak jasně vidět.

Fotky jsou v odstupu asi 2 týdnů, ani na jedné z nich na rtech nic nemám (ne, ani ten lesk).


Contouring Lip Gloss se vyrábí ve dvou barevných  odstínech a bezbarvé verzi.  Já používám růžový - barva je příjemná, nenápadná a přirozená, a krásně zvýrazňuje přirozenou barvu rtů.

Hlavní účinnou složkou je olej z malinových semínek, který účinně stimuluje produkci kolagenu (na fotce výš je vidět, že jsou rty nejen vykreslenější, ale i plnější).

Balení je klasické, v tubičce. Lesk se dá celkem pohodlně nanášet přímo z ní, ale já jsem zvyklá používat na cokoliv na rty štětec (v kabelce nosím stabilně vysouvací). Dají se s ním lépe vykreslit kontury a regulovat vrstva. Větší vrstva trochu lepí, takže mi vyhovuje spíše lehčí nanesení. Lesk je bez vůně a v podstatě bez chuti.

PowerLips Fluid - rtěnka, co vydrží úplně všechno!

Přiznávám, že ho mám primárně kvůli konturovacím a vyživujícím schopnostem, ale na rtech vypadá fakt dobře. Od okamžiku, kdy se mi barva do kontur vrátila, ho nepoužívám ani zdaleka denně (zvlášť od chvíle, kdy se objevily powerlipsky). Jednou za týden či dva s ním rty přetřu, aby se stávající stav udržel a čas od času ho použiju jako součást celého make-upu. Na vyživení rtů a zvýraznění kontur už to bohatě stačí (popravdě - mám pořád ještě první balení).

Plumping Lip Balm

Čistě pro úplnost - Plumping Lip Balm, který jsem zmínila předtím, tohle do určité míry umí taky. Rty zvětšuje a vyživuje, což se projevuje i na pigmentu - ale Contouring Lip Gloss je v tomhle směru přece jen o něco "výkonnější".

Každopádně tenhle produkt rozhodně stojí za pozornost (většina lidí v NuSkin ho měla v kapse nebo kabelce už v době, když šel objednat jenom z Ameriky). Vyživuje hodně dobře, rty viditelně zvětšuje a efekt vydrží dlouho. Já osobně mám navíc hodně ráda lehce chladivý efekt, který na rtech zanechává po nanesení.



Jako obvykle připomínám :-) - pokud Vás cokoliv od NuSkin zaujalo, můžete využít VIP slevy a mít vše za cenu o více než 20% nižší. Více info hned pod článkem.









Ještě nemáte VIP ceny - a chcete je?

Chcete nakupovat výrobky NuSkin a Pharmanex za cenu téměř o čtvrtinu nižší, než v e-shopu? Mít možnost koupit si za levnější cenu některý z produktů, o kterých píšu, a nakupovat ve slevových a promo akcích?



Pak se mi rozhodně se mi "upište" přes formulář níže - vyřídím vám VIP účet s lepšími cenami (na cokoliv od NuSkin). 
Registrace přímo na stránce tohle neumí, zůstaly by vám běžné ceny. 

Zřízení účtu vás nezavazuje vůbec k ničemu - nemusíte nakoupit ani jednou a nikdo po vás nebude nic chtít. VIP a distributorský účet se liší jen možností nabízet zboží dál a nebo umožnit lepší ceny vlastním zákazníkům - jestli máte třeba beauty blog (nebo hodně kamarádek :-) ), je to díky online marketingovým technikám dost jednoduchá možnost, jak někomu představit skvělé produkty a zároveň dostat provizi z jejich prodeje... :-)







Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Sdílet je s Vaším souhlasem budu pouze se společností NuSkin při zakládání účtu. Jsem registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů a s daty zacházím v souladu se zásadami bezpečnosti.

2 komentáře